Ryzen 5 7600 / Thermalright Frozen Magic 360 Black ARGB V2 / Gigabyte RX 7900 GRE Gaming OC / Asus Prime B650M-R / Lexar Thor RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL38 / XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB / Enermax MAXPRO III 700W / Lian Li Vector V100RNe profilini ne de imzanı görebiliyoruz ne de alacağın laptopun tam özelliklerini belirtmişsin
mantıklı gibi geldi bana ama ben olsam masaüstünden laptopa geçmezdim zorunda değilsemSıfır, kapalı kutu.
Laptop inceledim hoşuma gitti tek endişelendiğim konu 16GB ram'e sahip olması. Onun dışında ağırlığı, inceliği falan araştırdığım kadarıyla hoşuma gitti.mantıklı gibi geldi bana ama ben olsam masaüstünden laptopa geçmezdim zorunda değilsem
ram ve 1 tık vram can sıkıcı bence normalleri gibi 16 gb değil laptopa uyarlı olduğu için 12 gb sanırım her marka modelde aynı mı bilmiyorum 4 gb vram kaybı bana göre kötüLaptop inceledim hoşuma gitti tek endişelendiğim konu 16GB ram'e sahip olması. Onun dışında ağırlığı, inceliği falan araştırdığım kadarıyla hoşuma gitti.
Laptop olduğu için normal karşılıyorum, düz RTX 5070 modeli 8GB Vram'e sahip. Eskiden her oyunu en yüksek grafikte, en yüksek kare hızlarında oynama isteğim vardı ama artık yok. O yüzden çok dert edeceğimi zannetmiyorum. Tek (muhtemelen) dert edineceğim konu 16GB ram. Onu da bir şekilde hallederim herhalde yavram ve 1 tık vram can sıkıcı bence normalleri gibi 16 gb değil laptopa uyarlı olduğu için 12 gb sanırım her marka modelde aynı mı bilmiyorum 4 gb vram kaybı bana göre kötü
hoşuna gittiyse mantıklı takasLaptop olduğu için normal karşılıyorum, düz RTX 5070 modeli 8GB Vram'e sahip. Eskiden her oyunu en yüksek grafikte, en yüksek kare hızlarında oynama isteğim vardı ama artık yok. O yüzden çok dert edeceğimi zannetmiyorum. Tek (muhtemelen) dert edineceğim konu 16GB ram. Onu da bir şekilde hallederim herhalde yav![]()