Yardım Kafa Kafaya takas mantıklı mı?

ReQo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
273
Alacağım: Acer Nitro 16S NH.U07EY.001
Vereceklerim: İmzada bulunan sistem + Gamepower Sonic T80 Monitör

Vereceklerim 2. el, alacağım cihaz ise sıfır. Mantıklı mı?..

Ne profilini ne de imzanı görebiliyoruz ne de alacağın laptopun tam özelliklerini belirtmişsin

0 değil dimi alacağın ürün kfg li ise düşünülebilir bence

mantıklı gibi geldi bana ama ben olsam masaüstünden laptopa geçmezdim zorunda değilsem
Laptop inceledim hoşuma gitti tek endişelendiğim konu 16GB ram'e sahip olması. Onun dışında ağırlığı, inceliği falan araştırdığım kadarıyla hoşuma gitti.

Laptop inceledim hoşuma gitti tek endişelendiğim konu 16GB ram'e sahip olması. Onun dışında ağırlığı, inceliği falan araştırdığım kadarıyla hoşuma gitti.
ram ve 1 tık vram can sıkıcı bence normalleri gibi 16 gb değil laptopa uyarlı olduğu için 12 gb sanırım her marka modelde aynı mı bilmiyorum 4 gb vram kaybı bana göre kötü

ram ve 1 tık vram can sıkıcı bence normalleri gibi 16 gb değil laptopa uyarlı olduğu için 12 gb sanırım her marka modelde aynı mı bilmiyorum 4 gb vram kaybı bana göre kötü
Laptop olduğu için normal karşılıyorum, düz RTX 5070 modeli 8GB Vram'e sahip. Eskiden her oyunu en yüksek grafikte, en yüksek kare hızlarında oynama isteğim vardı ama artık yok. O yüzden çok dert edeceğimi zannetmiyorum. Tek (muhtemelen) dert edineceğim konu 16GB ram. Onu da bir şekilde hallederim herhalde yav :D

Laptop olduğu için normal karşılıyorum, düz RTX 5070 modeli 8GB Vram'e sahip. Eskiden her oyunu en yüksek grafikte, en yüksek kare hızlarında oynama isteğim vardı ama artık yok. O yüzden çok dert edeceğimi zannetmiyorum. Tek (muhtemelen) dert edineceğim konu 16GB ram. Onu da bir şekilde hallederim herhalde yav :D
hoşuna gittiyse mantıklı takas

hoşuna gittiyse mantıklı takas
Hoşuma gitti evet birde forumdakilerin fikirlerini merak ettim :) Hayret forum şuan çok aktif değil. Pazar gecesi ve Ramazan ayı pek yaramamış foruma :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,367
Üyeler
189,435
Son üye
thearkk
Geri