Turzx 8.8 inc kasa içi ekran 4849 wraith

olsun gereksiz :D oyunmu oynuyorsun ekranda veri mi takip ediyorsun extrem overclock yapmadıysan veya basitte olsa yapmadıysan boş iş kimse bana savunamaz bu işi aç after burner ı bak ısılar stabilmi stabil kapat oyununa bak gereksiz olduğu gerçeği benim için değişmez çok istersemde gider 21in monitör alırım 2 3k ya 2. ekran olarak kullanırım en azından işe yarar bir şey olur veya gider ufak tablet tarzında ekranlar onlardan alırım masada yerde yoksa çok amaçlı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

heh yani tam olarak dediğim boş iş bu tip kasa içindeki ekranlar
21'' ekran alacaksın da onun harcayacağı enerji ile bu 8.8'' ekranın harcayacağı aynı mı :D. Gereksiz veya değil zevk meselesi. Bana da mesela lianli ekranlı fanlar gereksiz geliyor ama adamlar parası var basıyor alıyor görsellik için. Herkesin zevki ve alım gücü farklı.
Mesela benim işlemcime de Rog ryujin 3 360 sıvı soğutma çok fazla. Ama görsellik için, ekranı için aldım.

Son düzenleme:
Hocam 1800TL den daha ucuza bulunuyor emin olun ırda sadece türkiyeyede gönderimi olan ürünler gözükür vpn ile amerikaya bağlanıp temu ve alibaba gibi yerlere girdiğinizde Çok daha farklı türden ve marka model ve fiyatta Eşyalar göreceksiniz çünkü bağzılrı uğraşmamak için bağzıkarı türkiyede talep olmadığı için bağzıalrıda gümrük limiti ve sorunlarından dolayı türkiyeye yollamıyor ve onalrın ürünleri gözükmüyor

Tabi bu marka modelini bilmem ama No Name Bu boyutlarda Bir Şey en son Baktığında (6-7 ay önceydi galiba) 800TL ye falan rahat bulunuyordu bi tık daha küçüktü ama galiba ama Özellikle bu dıl şeyi falan olmayan sadece bu boyutkarda bir LCD ekran almak istediğinizde (görüntü kartı mı neyse işte dahil tabi) 10-15 dolara bulunuyordu

Estetik olarak cok guzel ama fiyati asiri kazik
wraith iade almiyor bir sorun cikarsa ugrasirsiniz
Bu fiyata tasinabilir monitorler daha mantikli olur mesela
Hocam kasanin icine ekran aliyorum masanin ustune degil gozunuzu seveyim sunu yapmayin ben diyorum ki helikopter pistim var helikopter alicam bana ucak oneriyorsunuz ucagi nereye sokcam

gidin mönitor alın 2k 180 hz monitör var bu paraya ne boş işler arkadaş.
Monitor alcaginiza bilhisayar alin o paraya bos ekrana verilmez o para

21'' ekran alacaksın da onun harcayacağı enerji ile bu 8.8'' ekranın harcayacağı aynı mı :D. Gereksiz veya değil zevk meselesi. Bana da mesela lianli ekranlı fanlar gereksiz geliyor ama adamlar parası var basıyor alıyor görsellik için. Herkesin zevki ve alım gücü farklı.
Mesela benim işlemcime de Rog ryujin 3 360 sıvı soğutma çok fazla. Ama görsellik için, ekran aldım.
Sonunda anlayan biri ya. Adamlara sorsan ekranli gostergeli 2 seneye bozulacak sivi sogutmada ekran olsun derler 7 8k olsun derler. Ben diyorum ki sivi sogutma ekransiz oldu ama bozulunca param hic olmayacak fazladan cunku ekran bagimsiz ama anlatamiyorum

olsun gereksiz :D oyunmu oynuyorsun ekranda veri mi takip ediyorsun extrem overclock yapmadıysan veya basitte olsa yapmadıysan boş iş kimse bana savunamaz bu işi aç after burner ı bak ısılar stabilmi stabil kapat oyununa bak gereksiz olduğu gerçeği benim için değişmez çok istersemde gider 21in monitör alırım 2 3k ya 2. ekran olarak kullanırım en azından işe yarar bir şey olur veya gider ufak tablet tarzında ekranlar onlardan alırım masada yerde yoksa çok amaçlı olur

heh yani tam olarak dediğim boş iş bu tip kasa içindeki ekranlar
Ya dayi bu da ayni isi yapiyor ya tek fatk kasanin icinde ve şık duruyor

abi eskiden ne güzel kapalı camsız krem renkli kasalar vardı bu dertler yoktu güzel günlerdi...

Vpn gerek yok onun için. Sitede ülke değiştirme ayarından değiştirince bize gözükmeyen ürünler gözüküyor. Sizin 800tl dediğiniz de küçük ekrandır. 3,5inç veya 5inç olandır.

Ben 2024'de sipariş vermişim. Aliexpres ilk hesap indirimleri konusunda paylaşıyorduk. O zaman bile vergisiz yeni hesap indirimi ile bile 1899Tlymiş. Vergi dahil 2533 ödemişim. Ekran kapalıyken gri yataı çizgiler vardı anlaşmazlık açtım 1400 iade aldım. 1133Tlye gelmiş bana her şey dahil. 2 sene önce bile 800 değildi 8.8inç olan yani.

Link

Alıntıyı görüntüle
Hocam zaten 800TL dediğimin bundan bi tık daha küçük olduğunu belirtmiştim tekrar bakın isterseniz yanlış hatırlamıyorsam ya 7” yada 12” küsür boyutlarındaydı diye hatırlıyorum ayrıca galiba benim söylediğim ıps değil TFT olduğu için ve Belki dokunmatiği olmadığı için o fiyattaydı
Hatta dur sana attığım linklere bak yanılmıyormuşum bu site direk tedarikçiyle iletişime geçmenide sağlıyor çok iyi bir site elektronik şeylerle ilgileniyorsan haberin olsun

Al sana 100 den fazla toplu alımda fiyat şaka gibi

Bu direk hazır araç için hatta galşba

Al 1000 adet alırsan 1$ (bunun kontrol krtı yok dikkat et çok ucuz olanlr sadece ekran pc veya rasspery pi bağlamak için kontrol kart yok beraberinde)

Hocam zaten 800TL dediğimin bundan bi tık daha küçük olduğunu belirtmiştim tekrar bakın isterseniz yanlış hatırlamıyorsam ya 7” yada 12” küsür boyutlarındaydı diye hatırlıyorum ayrıca galiba benim söylediğim ıps değil TFT olduğu için ve Belki dokunmatiği olmadığı için o fiyattaydı
Hatta dur sana attığım linklere bak yanılmıyormuşum bu site direk tedarikçiyle iletişime geçmenide sağlıyor çok iyi bir site elektronik şeylerle ilgileniyorsan haberin olsun

Al sana 100 den fazla toplu alımda fiyat şaka gibi

Bu direk hazır araç için hatta galşba

Al 1000 adet alırsan 1$ (bunun kontrol krtı yok dikkat et çok ucuz olanlr sadece ekran pc veya rasspery pi bağlamak için kontrol kart yok beraberinde)

Hocam zaten cinde 5 10 dolar oldugunu biliyoruz cinden getirtemedigimize gore secenwk kalmiyor turkiye ici en ucuz da suan wraithti keske konuyu acmasaydim valla basim agridi 1 dolaru gorunce icimiz yandi bu arada

Hocam kasanin icine ekran aliyorum masanin ustune degil gozunuzu seveyim sunu yapmayin ben diyorum ki helikopter pistim var helikopter alicam bana ucak oneriyorsunuz ucagi nereye sokcam

Ben Size masanın üstüne ekran alın diye bir şey demedim ki ? Önce yazdığımj doğru mu okusanız hocam ?

Ben amerikada Masanın üstünde falan bunun tablet boyutlarında olanını kullanıyorlar (masnın üstündekide Kasanın içindekide aynı çalışma mantığı tek fark Boyutu o yüzden örnek verdim onu alın demedim) bu kadar pahalı değil bunlar normalde sadece türkiyede bu kadar saçma fiyatta bunlar dedim orada

Yani ben sadece Fiyatı çok saçma pahalı dedim bunu almayın masanın üstüne koyandan alın demedim neyse boş ver

Ben Size masanın üstüne ekran alın diye bir şey demedim ki ? Önce yazdığımj doğru mu okusanız hocam ?

Ben amerikada Masanın üstünde falan bunun tablet boyutlarında olanını kullanıyorlar (masnın üstündekide Kasanın içindekide aynı çalışma mantığı tek fark Boyutu o yüzden örnek verdim onu alın demedim) bu kadar pahalı değil bunlar normalde sadece türkiyede bu kadar saçma fiyatta bunlar dedim orada

Yani ben sadece Fiyatı çok saçma pahalı dedim bunu almayın masanın üstüne koyandan alın demedim neyse boş ver
Anladim hocam sagolun tavsiye icin ben kasa içi ekran baktigimi belirtmistim

Hocam zaten cinde 5 10 dolar oldugunu biliyoruz cinden getirtemedigimize gore secenwk kalmiyor turkiye ici en ucuz da suan wraithti keske konuyu acmasaydim valla basim agridi 1 dolaru gorunce icimiz yandi bu arada
Ben size demedim hocam Bakın 2’dir dediklerimi başka yere çekiyorsunuz Üstte başka arkadaş 800TL’ye nerde o 5” tir falan ben 2024 te 1800 vergiyle 2300 e mi ne aldım dedi bende attım dediğim gibi aslında ucuz olduğunu kanıtlamak için yani görüşümü savunmak için sizle alakası yok😁

Ben size demedim hocam Bakın 2’dir dediklerimi başka yere çekiyorsunuz Üstte başka arkadaş 800TL’ye nerde o 5” tir falan ben 2024 te 1800 vergiyle 2300 e mi ne aldım dedi bende attım dediğim gibi aslında ucuz olduğunu kanıtlamak için yani görüşümü savunmak için sizle alakası yok😁
Dogrudur hocam konunun zaten icinden gectik ben indirim diye paylastim mevzu bunun yerine sunu alirim bu cinde daha ucuza dondu bi sekilde

Anladim hocam sagolun tavsiye icin ben kasa içi ekran baktigimi belirtmistim
Hocam ısrarla mı anlamıyorsunuz 🥲

Diyorum ki Kasa içi ve dışı ekran alın veya almayın diye bir şey hiç bir zaman demedim size ben sadece Bu fiyat fazla Dedim ağzımda bunu alma masanın üstüne konulandan al diye bir laf çıktı mı ?

Bugün yoğun ve stresli bir gün geçirdiğinizi varsayıyorum aksi takdirde Okuma ve anlama Pratiği yapmanızı tavsiye edeceğim😁

Hocam ısrarla mı anlamıyorsunuz 🥲

Diyorum ki Kasa içi ve dışı ekran alın veya almayın diye bir şey hiç bir zaman demedim size ben sadece Bu fiyat fazla Dedim ağzımda bunu alma masanın üstüne konulandan al diye bir laf çıktı mı ?

Bugün yoğun ve stresli bir gün geçirdiğinizi varsayıyorum aksi takdirde Okuma ve anlama Pratiği yapmanızı tavsiye edeceğim😁
Tyt turkcem son denememde 39a 1 geldi hocam okuma tavsiyeniz icin tesekkur ederim attigibiz urunu gorunce direk bunu alirim dediginizi dusundum kusura bakmayin

Monitor alcaginiza bilhisayar alin o paraya bos ekrana verilmez o para

Sonunda anlayan biri ya. Adamlara sorsan ekranli gostergeli 2 seneye bozulacak sivi sogutmada ekran olsun derler 7 8k olsun derler. Ben diyorum ki sivi sogutma ekransiz oldu ama bozulunca param hic olmayacak fazladan cunku ekran bagimsiz ama anlatamiyorum

Ya dayi bu da ayni isi yapiyor ya tek fatk kasanin icinde ve şık duruyor
evet biraz fazla buyukmus attigim ekran, kasaya falan sigmaz. illa kasa icine koyucam dersen evet. Ben olsam disari ekran koyup rainmeter ile ozel tasarim yuklerim. Bende de bunun 3.5 inc olani var bu arada fakat dedigim gibi fiyati asiri yuksek

Geri