Turzx 8.8 inc kasa içi ekran 4849 wraith

5800 e amazondan indirimli 2k va monitor aldım 3 taksitle 😃😃

5k monitör al çift monitör takıl, yada 5k sıvı al aç izle sıcaklığı , boş ürün bana göre

Zamaninda gidemedik...
Gumruk isine gec kaldik bu sebepten sapliyorlar artik yaoacak pek bisi yok mlsf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasam o11 vision compact ve bu ekran icin uygun bosluk var. Guzep de duruyor ama dehset pahali oldugu gercegi degismez
İstediği kadar güzel dursun. Maddi imkanım bunu tek çekimle düşünmeden almaya yetmiyorsa o zaman ben almazdım şahsen.

Bir tane bundan alıp kullanmak daha mantıklı çoğu kasanın içine bile girer

Kasa bu hocam tam olarak neresine koyalım

İstediği kadar güzel dursun. Maddi imkanım bunu tek çekimle düşünmeden almaya yetmiyorsa o zaman ben almazdım şahsen.
Kredi kartı yok hocam acıkcası cıkarmaya da korkuyom basımıza is almayalım

Ekler

• 14158.webp
    14158.webp
    1 MB · Hit: 73
Son düzenleme:
O 1800TL ye satılan ürün Türkiye ye 3000TL den aşağı girmez ama evet 5000TL ye satmak fırsatçılık

Hocam 1800TL den daha ucuza bulunuyor emin olun ırda sadece türkiyeyede gönderimi olan ürünler gözükür vpn ile amerikaya bağlanıp temu ve alibaba gibi yerlere girdiğinizde Çok daha farklı türden ve marka model ve fiyatta Eşyalar göreceksiniz çünkü bağzılrı uğraşmamak için bağzıkarı türkiyede talep olmadığı için bağzıalrıda gümrük limiti ve sorunlarından dolayı türkiyeye yollamıyor ve onalrın ürünleri gözükmüyor

Tabi bu marka modelini bilmem ama No Name Bu boyutlarda Bir Şey en son Baktığında (6-7 ay önceydi galiba) 800TL ye falan rahat bulunuyordu bi tık daha küçüktü ama galiba ama Özellikle bu dıl şeyi falan olmayan sadece bu boyutkarda bir LCD ekran almak istediğinizde (görüntü kartı mı neyse işte dahil tabi) 10-15 dolara bulunuyordu

Hocam 1800TL den daha ucuza bulunuyor emin olun ırda sadece türkiyeyede gönderimi olan ürünler gözükür vpn ile amerikaya bağlanıp temu ve alibaba gibi yerlere girdiğinizde Çok daha farklı türden ve marka model ve fiyatta Eşyalar göreceksiniz çünkü bağzılrı uğraşmamak için bağzıkarı türkiyede talep olmadığı için bağzıalrıda gümrük limiti ve sorunlarından dolayı türkiyeye yollamıyor ve onalrın ürünleri gözükmüyor

Tabi bu marka modelini bilmem ama No Name Bu boyutlarda Bir Şey en son Baktığında (6-7 ay önceydi galiba) 800TL ye falan rahat bulunuyordu bi tık daha küçüktü ama galiba ama Özellikle bu dıl şeyi falan olmayan sadece bu boyutkarda bir LCD ekran almak istediğinizde (görüntü kartı mı neyse işte dahil tabi) 10-15 dolara bulunuyordu
Vpn gerek yok onun için. Sitede ülke değiştirme ayarından değiştirince bize gözükmeyen ürünler gözüküyor. Sizin 800tl dediğiniz de küçük ekrandır. 3,5inç veya 5inç olandır.

Ben 2024'de sipariş vermişim. Aliexpres ilk hesap indirimleri konusunda paylaşıyorduk. O zaman bile vergisiz yeni hesap indirimi ile bile 1899Tlymiş. Vergi dahil 2533 ödemişim. Ekran kapalıyken gri yataı çizgiler vardı anlaşmazlık açtım 1400 iade aldım. 1133Tlye gelmiş bana her şey dahil. 2 sene önce bile 800 değildi 8.8inç olan yani.

Link

1772383668504.webp

JABBA kodunu girince 150 indirim veriyor 4850tlye aldim bugune kadar daha ucuz fiyat gormedim stan cok yer de yok bide wraith satiyor

Kod JABBA
Videoda gordum

Wraith sadece 8.8leri degil diger boyutlari da getirmis onlara da bakin sanirim onlarda da indirim gecerli.
Lian li 8.8 yerine bunu aldim 7 8bin lira vermemek icin
yer yüzündeki en gereksiz şey bu ya ne yapacan kasada ki ekranı

bu ürünleri kim alıyor ya
bende anlamıyorum çok boş iş ne yapayım ekranı kasanın içinde bir halta yaramıyor

Estetik olarak cok guzel ama fiyati asiri kazik
wraith iade almiyor bir sorun cikarsa ugrasirsiniz
Bu fiyata tasinabilir monitorler daha mantikli olur mesela

yer yüzündeki en gereksiz şey bu ya ne yapacan kasada ki ekranı

bende anlamıyorum çok boş iş ne yapayım ekranı kasanın içinde bir halta yaramıyor
Niye gereksiz olsun. Bütün bilgiler gözünün önünde oluyor. Sıcaklıklar , hızlar. Mesela benim sıvı soğutmada 6x fan takılı. Radyatör kasa arasındaki fanlar durdu diyelim bunu gözle görmek zor. Ekrandan görebiliyorum. Veya ssdye mini fanlı soğutucu taktım onun fan hızını ekranda görebiliyorum vsvs. Ben seviyorum şahsen ekranı. Gerçi ben kasa içinden çıkartıp artık masamda kullanıyorum. Karşıdan görmek daha iyi oluyor. Bazen bu ekrandan sıkılıp animasyon koyuyorum. Bunu en ucuz en küçük boy monitör ile de yaparsınız aslında. Yurt dışı kapanmamış olsa aliexpresteki devre kartları ile monitör ekranından yapılır.
1772384909513.webp

Son düzenleme:
Niye gereksiz olsun. Bütün bilgiler gözünün önünde oluyor. Sıcaklıklar , hızlar. Mesela benim sıvı soğutmada 6x fan takılı. Radyatör kasa arasındaki fanlar durdu diyelim bunu gözle görmek zor. Ekrandan görebiliyorum. Veya ssdye mini fanlı soğutucu taktım onun fan hızını ekranda görebiliyorum vsvs. Ben seviyorum şahsen ekranı. Gerçi ben kasa içinden çıkartıp artık masamda kullanıyorum. Karşıdan görmek daha iyi oluyor. Bazen bu ekrandan sıkılıp animasyon koyuyorum.
Alıntıyı görüntüle
olsun gereksiz :D oyunmu oynuyorsun ekranda veri mi takip ediyorsun extrem overclock yapmadıysan veya basitte olsa yapmadıysan boş iş kimse bana savunamaz bu işi aç after burner ı bak ısılar stabilmi stabil kapat oyununa bak gereksiz olduğu gerçeği benim için değişmez çok istersemde gider 21in monitör alırım 2 3k ya 2. ekran olarak kullanırım en azından işe yarar bir şey olur veya gider ufak tablet tarzında ekranlar onlardan alırım masada yerde yoksa çok amaçlı olur

Estetik olarak cok guzel ama fiyati asiri kazik
wraith iade almiyor bir sorun cikarsa ugrasirsiniz
Bu fiyata tasinabilir monitorler daha mantikli olur mesela
heh yani tam olarak dediğim boş iş bu tip kasa içindeki ekranlar

gidin mönitor alın 2k 180 hz monitör var bu paraya ne boş işler arkadaş.

Geri