Razer Black Shark V2 Kulaklık Alınır mı?

erdii254

80+
Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar merhaba ekipman alacağım yarın kulaklıkta kararsız kaldım bütcem 2kydı ama birazdaha arttırıp razer black shark v2 almayı düşünüyorum sizce alayımmı biri 2300 tl https://www.trendyol.com/razer/blac...h-p-857375529?boutiqueId=61&merchantId=348783 diğeri 2700 tl https://www.trendyol.com/razer/blac...1-p-359423375?boutiqueId=61&merchantId=106740 alınır mı? alırsam hangisini alayım ve kablosu kısa olsun istemiyorum kasam arkada çünkü biraz önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum

hocam bunada baktımda beğenmedim ben şey soracağım attığım 2 si arasındaki fark ne arada 500 600 tl fark var ama kablosu 1.3 metre diyorlar doğrumu
biri playstation edition biri normal pc versiyonu . Donanımı aynıdır ama sanal 7.1 i falan etkinleştiremeyebilrsiniz

siz tavsiye ederseniz hangisini edersiniz kablo uzunluğu nasıl
Ben pc versiyonunu kullandım 2 sene kablo uzunluğu çok uzun değildi ama jak uzatıcı gibi bir şey alıp çözebilirsiniz onu çok önemli bir kriter olduğunu düşünmüyorum . İlla bu 2 üründen birini alacaksanız pc versiyonunu alın ama ben 2026 yılında bu kulaklığı tavsiye edemem .

Ben pc versiyonunu kullandım 2 sene kablo uzunluğu çok uzun değildi ama jak uzatıcı gibi bir şey alıp çözebilirsiniz onu çok önemli bir kriter olduğunu düşünmüyorum . İlla bu 2 üründen birini alacaksanız pc versiyonunu alın ama ben 2026 yılında bu kulaklığı tavsiye edemem .
2500 altı ne tavsiye edersiniz çok arada kaldığım ekipmanlar var

2500 altı ne tavsiye edersiniz çok arada kaldığım ekipmanlar var
bekleme şansınız varsa bekleyip bütçeyi arttırmanızı tavsiye ederim o bütçede çok alternatif bulunmuyor . o fiyata razerdan başka sağlam alternatif görünmüyor ya da benim bilgim yok

Alınmaz kronik.Fifine h6 yada H9 bakın.

y
bekleme şansınız varsa bekleyip bütçeyi arttırmanızı tavsiye ederim o bütçede çok alternatif bulunmuyor . o fiyata razerdan başka sağlam alternatif görünmüyor ya da benim bilgim yok
yarın almam gerekiyor klavye mouse olarak buraya atsam baksanız konu dışı yasak olarak sıkıntı olurmu atayımmı rica etsem

Ben kullanırken kronik bir sorun yaşamadım kullanan arkadaşım da yaşamadı o yönden sıkıntı yok ama bence de alınmaz
Ben, arkadaşım ve gördüğüm yaşayan kişiler var. İzlediğin videonun yada oynadığın oyundaki adamların mikrofonunun sesi karşıya gidiyor.

Ben, arkadaşım ve gördüğüm yaşayan kişiler var. İzlediğin videonun yada oynadığın oyundaki adamların mikrofonunun sesi karşıya gidiyor.
hocam fifine h6 fps oyunları için uygunmu ses kasım vs ve alırsam bu sitedenmi alayım güvenlimi ve klavye mouse atsam bakarmısın uygunmu diye rica etsem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,978
Üyeler
189,955
Son üye
Ahmetsuha
Geri