Yardım Xpg Ramler rgb bozukmu?

Chiziru

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
296
Bütün rgb beyaz yanarken ram in sarı yanması normalmidir hani az bisey ton farkı olsa neyse ama çok bariz sarı yanıyor

Ekler

• 1000103118.webp
    1000103118.webp
    385.7 KB · Hit: 88
argb için xpg nin kendi appını indirdiysen indirme, armoury cratede zaten otomatik adresliyor, seçili olmamış olabilir, senkronize edip tikle

argb için xpg nin kendi appını indirdiysen indirme, armoury cratede zaten otomatik adresliyor, seçili olmamış olabilir, senkronize edip tikle
Secili hocam bi türlü anlamadim gitti

signal RGB kullanırken kendi kafasına göre takılıyordu sildim anakart kendi RGB programını kurdum düzeldi

armory crate üzerinden bende değişiyorum harici bir uygulama kullanmadım ama çok kötü gözüküyor hani sök tk yapmayıda denedim
1772459262638.webp

her renk sorunsuz yanıyor bende arkadaş dediğini denedin mi

OpenRGB de direk Ram görünmüyordu mesela , SignalRGB de rainbow yanıyordu bazen başka renk kafasına göre

Bios un güncel mi şuanda

Alıntıyı görüntüle

her renk sorunsuz yanıyor bende arkadaş dediğini denedin mi

OpenRGB de direk Ram görünmüyordu mesela , SignalRGB de rainbow yanıyordu bazen başka renk kafasına göre

Bios un güncel mi şuanda
her şey güncel hocam bütün modlarda renklerde çalışıyor sadece beyazda sarı yanıyor

her şey güncel hocam bütün modlarda renklerde çalışıyor sadece beyazda sarı yanıyor
armoury harici program dene ondada aynı şey olursa sorun ya anakartda ya da ram de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

az bir miktar mor vererek dengeleyebilirsin böylece beyaz olur da neden beyazda cılık sarı işte orası ilginçmiş.Kaç tane rgb uygulaması var?
beyaz için bildim kadarı ile kırmızı , yeşil , mavi led aynı anda yanar ya biri zayıf olursa farklı renge çalar ya programdan kaynaklı ya da anakart ve ya ram kendi deneyerek öğrenmesi lazım

az bir miktar mor vererek dengeleyebilirsin böylece beyaz olur da neden beyazda cılık sarı işte orası ilginçmiş.Kaç tane rgb uygulaması var?
Tek armory crate
armoury harici program dene ondada aynı şey olursa sorun ya anakartda ya da ram de

beyaz için bildim kadarı ile kırmızı , yeşil , mavi led aynı anda yanar ya biri zayıf olursa farklı renge çalar ya programdan kaynaklı ya da anakart ve ya ram kendi deneyerek öğrenmesi lazım
Dediğiniz gibi mavi ışık daha az parlak

Mavi led kırmızı ve yeşile göre daha baskındır.Yani beyaz yaptığında hafiften mavimtrak yanar ama bunda sarı yanıyor muhtemelen mavi ledin gücü düşük yada rgb programında bir şey var başka bir şey gelmedi aklıma.

Tek armory crate

Dediğiniz gibi mavi ışık daha az parlak

XPG'nin rgb programı bu bunda denermisin bir de.

Son düzenleme:
Bütün rgb beyaz yanarken ram in sarı yanması normalmidir hani az bisey ton farkı olsa neyse ama çok bariz sarı yanıyor
Buna benzer bir sorunu armoury crateden yaşamıştım.Fanlar sadece sarı yanıyordu ayni renk.Ayarlardan gen 1 ve 2 var seçili olan değilde diğerine basinca düzelmişti isin garibi eskisini seçince de problem olmuyordu bug gibi bisey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,631
Üyeler
189,642
Son üye
07yusuferenozturk55@gmail
Geri