Babangida Babayaro
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 660
Çok güzel fiyattan verilmiş. Alanlar sağlıkla kullansınlar.
Masaüstü sistemden ucuz olmuş
Masaüstü sistemden ucuz olmuş
Bilgisayarcıya yaptıracaktım da hiç girmeyim o zaman fazla fark yoksa. Orjinalinde 90w+15w mı buYok hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam aynı serinin 115w modelinin biosunu bulmanız gerekiyor. nvflash ile bu biosu yazdırıyosunuz fakat bilmeden yapılırsa sıkıntılar çıkabilir çok tavsiye edeceğim bi yöntem değil. 90W ile arasında aşırı derece fark yok, 90W ile de güzel laptop. Bataryayı çıkma satan bilgisayarcılardan almayı düşünüyorum 3.5k civarına satıyorlar.
Güle güle kullanın hocamKargoya verildi benimkisi. @thepublicman Allah razı olsun senden bu ve önceki attığın her şey için. Sayende 5090 da aldım ram de aldım valla. Sevabın çok bana
Benim de faturası kesilmiş @thepublicman konu için çok sağol adamsınKargoya verildi benimkisi. @thepublicman Allah razı olsun senden bu ve önceki attığın her şey için. Sayende 5090 da aldım ram de aldım valla. Sevabın çok bana
istesen 65 e rahat satarsın o modeli iyi niyetli adam hayırlı olsun32 GB olanında faturası kesildi şimdi gelince elden alacak kişiye 59 bine bırakayım gelen bonusu da paylaşmış oluruz demin s26 Ultra aldım 97 bine tek çekim onu taksitle almış gibi olurum
hayırlı olsunBenim de faturası kesilmiş @thepublicman konu için çok sağol adamsın
Ekran çok güzel, 67kya aldığım için yarın iadesini yapacağım. Belki tekrar bir fırsat gelir