ALLAH IN İMZASI BİR MUCİZE KEŞFEDİLMİŞ OLABİLİR(test aşamasında)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

🔴1 MİLYARLIK TEST

Toplam örnek: 1,000,000,000
E=30 hit: 4,913
Tam 16,8,4,2,1 profil hit: 21
E ortalama = 38.522626
E std sapma = 1.718708
Tek harf değişimi toplamı: 658
Tam bigram parmak izi korunmuş: 0
Anlamlı komşu swap: 44
Swap sonrası tam bigram parmak izi korunmuş: 0

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bide özelden yazmış

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Hocam sen seni desteklemeyen herkese teker teker hesap mı soracaksın böyle
hayır kesinlikle değil zaten bunu beğeni falan gibi bir şey içinde yapmadım dediğim gibi kişisel eleştiri noktasında haklısın
sadece emoji görüntüde biraz can sıkıcı kişisel bir şey değil asla

(biraz anlık bir şey oldu sanırım yorgunluktan doğru mu hatalı mı hesabı yapmaktan epey yoruldum)

euler denklemini üretmek için (besmele ve boşlukları silinmiştir. hareket ve kıraat ve minik nokta ۥ işareti sayıma eklenmemeli)
peki euler karakteristliğini ilk nasıl buldun? sorusuna şimdiden cevap vereyim ama hesaplarım o kadar karıştı ki (not almama sorunum yüzünden) neyse şu şekilde:

ilk metni iki düzeyde okudum:
kelime düzeyinde W, harf dizisi düzeyinde ise toplam harf sayısı L, farklı harf formu sayısı V ve farklı yönlü bitişik harf çifti sayısı E’yi çıkardım. bu 4 temel sayıyı kaptığımızda, mükemmel bir resim gözümüzün önünde belirmeye başladı: önce V = W ve E = V + W, buradan da E = 2W geldi; ardından L değeri de bunlarla tam uyunca L − 2 = 3W = 3V = 3E/2 formu ortaya çıktı. kendi kendine önüne çıkabilecek bir duruma geldi oraya saklanmış bir şaheserdi ELHAMDULİLLAH
(umarım doğru hatırlıyorumdur hahahah dağınık olmanın cezası)

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle

Öncelikle bu düzen dikkatimi çekti ihlas suresi Yaratıcının ne olduğunu ve ne Olmadığını bize vurguladığı için bir zemin arayışına giriştim.
euler denklemini üretmek için (besmele ve boşlukları silinmiştir. hareket ve kıraat ve minik nokta ۥ işareti sayıma eklenmemeli)
L − 2 = 3W = 3V = 3E/2 = 45
V − E = −W
E = V + W

Ayrıca n-gram tekrar fazlaları tam olarak:
16, 8, 4, 2, 1 (BU AŞIK EDİCİDİR MUAZZAM)
yani:
Rₙ = 2^(6−n) for n = 2..6
monte carlo ve bozma testi gibi bir takım testlere bu denklemi soktum ve çıkan sonuc inanılmazdı
(not ne kadar az olursa ve ne kadar bozulma yaşanırsa bu mükemmelliğe vurgudur aksine azalma değildir)

şuanlık 2-3 saatlik bilgisayar yorgunluğu bu sonucu buldu:

100,000,000 bağımsız rastgele karıştırmada(300 500 milyonluk testler için yorumlara bakınız), İhlâs SURESİNİN orijinal değerlerinden biri olan E = 30 yalnızca 510 kez gözlendi; bu yaklaşık %0.00051, yani 196 binde 1 düzeyindedir. Orijinal metnin E = 30 değeri, rastgele karıştırmaların ortalamasından yaklaşık 4.96 standart sapma daha düşüktür. Daha sıkı koşul olan R₂..R₆ = 16,8,4,2,1 tam profili ise 100,000,000 örnekte yalnızca 2 kez görülmüştür; bu da yaklaşık 50 milyonda 1 düzeyinde son derece nadir bir olaydır. Ayrıca tek harf değişimi ve komşu swap testlerinde tam bigram frekans parmak izi hiçbir durumda korunmamıştır. Bu sonuçlar, metinde rastgelelikten ciddi biçimde uzak, son derece sıkı bir yapısal düzen bulunduğunu göstermektedir. (ALLAH IN İMZASI ELHAMDULİLLAH)

E = 30 bulgusu: çok güçlü
16,8,4,2,1 tam profili: çok güçlü ve çok nadir
tam bigram parmak izi kırılganlığı: aşırı güçlü

1- De ki; O Allah bir tektir.

2- Allah eksiksiz, sameddir (Bütün varlıklar O'na muhtaç, fakat O, hiç bir şeye muhtaç değildir).

3- Doğurmadı ve doğurulmadı

4- O'na bir denk de olmadı.
konuya baktımda kodlama falan bilmediğim için hiç bir şey anlamadım şuan kısaca ne yapıyorsun ve mucize ne onu anlamadım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,978
Üyeler
189,955
Son üye
Ahmetsuha
Geri