Cloud 3 s Wireless alınır mı

tak kullan yaptım aldığımda aşırı boğuk sanki ses kaydı dinliyormussunuz gibi kalitesiz geliyordu ses. yazılımını vb kurdum hala cok kötüydü. Sonra gittim araştırdım dolby atmos la mükemmel hale geliyor dediler. şuanda dolby acces ile kullanıyorum windowsun iyileştirmelerini kapattım çok memnunum şuan ama kesinlikle tak kullan hiç iyi değil. Gerçek performansını dolby accesden ayar yapınca görüyorsunuz ek olarak fps oyunlarında vb cidden iyi ses kasıyorsunuz
Kurmada yardimci olur musunuz bugun elime ulasti kulaklik

Bugun kulaklık elime ulaştı sesler cok tiz geliyor dts x uygulamasini da indirdim cs de deniyim diye girdim onceki kulaklığım fujin di o daha iyi bundan bilgin var mi
Onu bilmiyorum hocam arkadaşımin setupunda oynamıştım hissiyatlar sesler gayet tatlıydı

Bugun kulaklık elime ulaştı sesler cok tiz geliyor dts x uygulamasini da indirdim cs de deniyim diye girdim onceki kulaklığım fujin di o daha iyi bundan bilgin var mi
ekolayzır apo uygulamasını indirip redditte bulduğunuz bir ayarı uygulayabilirsiniz yazılımın kendi ekolayzırının iyi olduğunu zannetmiyorum

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-03-03 215318.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-03 215318.webp
    69.5 KB · Hit: 0
Geri