Yardım LG 27" ULTRAGEAR 27G640A-B 1Ms 300Hz QHD IPS alınır mı?

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
995
SELAMÜN ALEYKÜM
Bundan önce bir kaç defa daha komu açtım tam karsr verdim asus 210hz alacaktım bu hafta sonu gibi fakat zam gelmiş o 11 küsürden 13 küsür olmuş ve bende 210hz monitör için 13 küsürü fazla buldum o yüzden başka model bakmaya karsr verdim.eğer bir aksilik çıkmazsa hafta sonuna kadar almayı düşünüyorum bu monitörü gördüm yeni çıkmış sanırım asusun renk kalitesi çok hoşuma gidiyordu buda öylemidir hiçbir bilgim yok nasıl alınır mı?.

SELAMÜN ALEYKÜM
Bundan önce bir kaç defa daha komu açtım tam karsr verdim asus 210hz alacaktım bu hafta sonu gibi fakat zam gelmiş o 11 küsürden 13 küsür olmuş ve bende 210hz monitör için 13 küsürü fazla buldum o yüzden başka model bakmaya karsr verdim.eğer bir aksilik çıkmazsa hafta sonuna kadar almayı düşünüyorum bu monitörü gördüm yeni çıkmış sanırım asusun renk kalitesi çok hoşuma gidiyordu buda öylemidir hiçbir bilgim yok nasıl alınır mı?.

Sistemin 2K'da 300 Fps Veriyorsa Alınabilir

Bu modelmi alınır yoksa üstteki lg dahamı iyi ve 200 hz ile 300 hz arasında çok fark hissedermiyim.çünkü 200 hz olan modeller daha uygun 6 k gibi. @Tayfunns hocam bi bakarmısınız rica etsem.

Son düzenleme:
Konu güncel

İkiside alınmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu alın hz olarak bi 40hx eksik ama en azından çok daha ucuz

Bu modelmi alınır yoksa üstteki lg dahamı iyi ve 200 hz ile 300 hz arasında çok fark hissedermiyim.çünkü 200 hz olan modeller daha uygun 6 k gibi. @Tayfunns hocam bi bakarmısınız rica etsem.
Dostum iyi misin bu paraların bir tık üstüne oled var zaten özellikle vatan istiyorsun diye vatandan attım amazondan alman daha sağlıklı olur

Dostum iyi misin bu paraların bir tık üstüne oled var zaten özellikle vatan istiyorsun diye vatandan attım amazondan alman daha sağlıklı olur
Hocam biliyom oled olduğunuda belli hem 4k yüksek fiyatı vr bir süre sonra yanma oluyormuş belli birşeyler yapmam lazımmış sanırım uzun kullanmamammı ne lazımmış.Benim bide kardeşim var pc kaç saat açık durcak sıkıntı olmazmı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neden hocam sırf vatanda diye ekstra para mı vericeksin
Güvenilir geldiği için ve mağazadan almak istiyorum.biliyorum internette daha çok seçenek var daha uygun cüzi bir miktar olsada ama ben vatandan olmasını istiyorum özellikle.

Güncel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,834
Üyeler
200,223
Son üye
Rayea

Geri