Sekibayashi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 772
Zamanında ben de çok aradım. Konu beyaz olunca iş zorlaşıyor. Arayıştayken birkaç kez konu açtım. Beyaz istememe rağmen en ucuz 5070 Ti Inno3D vs. öneriyorlardı ısrarla, canları sağ olsun. Ben Colorful iGame istiyordum, 1-2 ay stoklara bile gelmedi. Bir yandan RAM krizi vardı, çok da beklemek istemiyordum. Gigabyte Aero denk geldi, 50K’ya aldım. İyi ki de almışım; bu kasaya çok güzel yakıştı.Her seyi beyaz aldik (2. Monitor haric) ama is ekran kartina gelince tat kacrici oluyor 5070ti en ucuz 45 50 civari inno3d gainward falan beyaz alma lüksüm olursa aero 5070ti var aklimda 65 civari o da. O paraya cikarsam zaten 5080 alirim bi anlami kalmiyor. O yuzden simdilik ana monitor ve ekran karti isini erteledim kasayi calistirmaya dandik bu monitorle 1 sene idare edicem üniye gecince ihtiyaca gire bakariz bisiler suan zor
Konu başlığındaki 8.8 olayına da değinmek istiyorum. Birisi kasa içi kozmetik, diğeri ise monitör; aynı amaca hizmet etmiyor. “Pahalı” diyebilirsin, evet. “Gerekli değil” de diyebilirsin; senin için öyle olabilir, ilgin yoktur. Ama “Bunları kim alıyor ya?”, “Ne gereksiz şeyler”, “Bunlara para mı verilir?” gibi yorumlar tamamen yazmak için yazılmış yorumlar.