Turzx 8.8 inc kasa içi ekran 4849 wraith

Her seyi beyaz aldik (2. Monitor haric😆) ama is ekran kartina gelince tat kacrici oluyor 5070ti en ucuz 45 50 civari inno3d gainward falan beyaz alma lüksüm olursa aero 5070ti var aklimda 65 civari o da. O paraya cikarsam zaten 5080 alirim bi anlami kalmiyor. O yuzden simdilik ana monitor ve ekran karti isini erteledim kasayi calistirmaya dandik bu monitorle 1 sene idare edicem üniye gecince ihtiyaca gire bakariz bisiler suan zor
Zamanında ben de çok aradım. Konu beyaz olunca iş zorlaşıyor. Arayıştayken birkaç kez konu açtım. Beyaz istememe rağmen en ucuz 5070 Ti Inno3D vs. öneriyorlardı ısrarla, canları sağ olsun. Ben Colorful iGame istiyordum, 1-2 ay stoklara bile gelmedi. Bir yandan RAM krizi vardı, çok da beklemek istemiyordum. Gigabyte Aero denk geldi, 50K’ya aldım. İyi ki de almışım; bu kasaya çok güzel yakıştı.

Konu başlığındaki 8.8 olayına da değinmek istiyorum. Birisi kasa içi kozmetik, diğeri ise monitör; aynı amaca hizmet etmiyor. “Pahalı” diyebilirsin, evet. “Gerekli değil” de diyebilirsin; senin için öyle olabilir, ilgin yoktur. Ama “Bunları kim alıyor ya?”, “Ne gereksiz şeyler”, “Bunlara para mı verilir?” gibi yorumlar tamamen yazmak için yazılmış yorumlar.

1772456259649.webp

Zamanında ben de çok aradım. Konu beyaz olunca iş zorlaşıyor. Arayıştayken birkaç kez konu açtım. Beyaz istememe rağmen en ucuz 5070 Ti Inno3D vs. öneriyorlardı ısrarla, canları sağ olsun. Ben Colorful iGame istiyordum, 1-2 ay stoklara bile gelmedi. Bir yandan RAM krizi vardı, çok da beklemek istemiyordum. Gigabyte Aero denk geldi, 50K’ya aldım. İyi ki de almışım; bu kasaya çok güzel yakıştı.

Konu başlığındaki 8.8 olayına da değinmek istiyorum. Birisi kasa içi kozmetik, diğeri ise monitör; aynı amaca hizmet etmiyor. “Pahalı” diyebilirsin, evet. “Gerekli değil” de diyebilirsin; senin için öyle olabilir, ilgin yoktur. Ama “Bunları kim alıyor ya?”, “Ne gereksiz şeyler”, “Bunlara para mı verilir?” gibi yorumlar tamamen yazmak için yazılmış yorumlar.

Alıntıyı görüntüle
Hayirli olsun hocam sisteminiz guzelmis colorfuldan daha iyi bence aero gorunus olarak
2. Paragrafta dediginiz olayi anlatamadim iste kimseye bu yuzden 7 sayfa oldu konu😆 ikisi de yarin öbür gün gelsin buradan atarim son halini tesekkurler

Hayirli olsun hocam sisteminiz guzelmis colorfuldan daha iyi bence aero gorunus olarak
2. Paragrafta dediginiz olayi anlatamadim iste kimseye bu yuzden 7 sayfa oldu konu😆 ikisi de yarin öbür gün gelsin buradan atarim son halini tesekkurler
Sizin de hayırlı olsun hocam. İnşallah kısa zamanda sorunsuz bir şekilde tamamlarsınız. Son halini merak ediyorum

kozmetik eksik kaldı benim oda zamanla acelem yok

Sizin de hayırlı olsun hocam. İnşallah kısa zamanda sorunsuz bir şekilde tamamlarsınız. Son halini merak ediyorum

kozmetik eksik kaldı benim oda zamanla acelem yok
Sonunda bitirdik sayilir. Ekranin yazilimini kuramiyorum onun diisnda problem yok. Twister bilmemne ekranda bekledigimden iyi cikti ayaklari metal falan 😆

Ekler

• IMG_20260303_213235.webp
    IMG_20260303_213235.webp
    607.5 KB · Hit: 63
JABBA kodunu girince 150 indirim veriyor 4850tlye aldim bugune kadar daha ucuz fiyat gormedim stan cok yer de yok bide wraith satiyor

Kod JABBA
Videoda gordum

Wraith sadece 8.8leri degil diger boyutlari da getirmis onlara da bakin sanirim onlarda da indirim gecerli.
Lian li 8.8 yerine bunu aldim 7 8bin lira vermemek icin
5800 e aldım da olmadı bu nsfjşgvnljksdfng güzel ama memnunum

evet güncel olanı indirdim direkt gördü. arayüzü çözmewsi biraz zor oldu ama
Hocam bulursaniz atabilir misiniz valla siyirmama az kaldi 3. Saatteyim laptopta deniyorum suan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet güncel olanı indirdim direkt gördü. arayüzü çözmewsi biraz zor oldu ama
Bide direk tyoe c kabloyla mi bagladiniz yoksa usbli zimbirtiyi mi kullandiniz

Hocam bulursaniz atabilir misiniz valla siyirmama az kaldi 3. Saatteyim laptopta deniyorum suan

Bide direk tyoe c kabloyla mi bagladiniz yoksa usbli zimbirtiyi mi kullandiniz
type-c den bağladım. kabloda temassızlık var bu arada. ama bilgiler doğru

Hangi video hangi kanal hocam rica etsem soyler misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,090
Üyeler
189,967