En giriş seviye OLED monitör olması. 180 Hz'nin pek yeterli olmaması. HDR, nit değeri ve malzeme kalitesi açısından da kırpılmış. Buna rağmen 20 bin TL ki gayet çok bir para. 6 bin TL farkla 240 Hz G6 modeli var. Şu an 26 bin fakat 20-22 bin civarına düşerse pişman eder. Bu aldığımız G5 modeli şu an 20 bin fakat konuşulana göre 17-18 bin TL'lere kadar inmesi muhtemelmiş.Niye kararsızsın hocam
Ben sizinle birebir düşünceye sahip olduğum için az önce 9K'ya Philips Evnia 2K 260'ı sipariş verdim. Bence biraz daha iyileşmeli OLED teknoloji hem teknolojik hem de fiyat bazında. Gigabyte 2K 280Hz olanı iade ettim. WOLED.En giriş seviye OLED monitör olması. 180 Hz'nin pek yeterli olmaması. HDR, nit değeri ve malzeme kalitesi açısından da kırpılmış. Buna rağmen 20 bin TL ki gayet çok bir para. 6 bin TL farkla 240 Hz G6 modeli var. Şu an 26 bin fakat 20-22 bin civarına düşerse pişman eder. Bu aldığımız G5 modeli şu an 20 bin fakat konuşulana göre 17-18 bin TL'lere kadar inmesi muhtemelmiş.
VRR Flicker, Grey banding (woledlerde), oled yanması vsvs. ben de bu sebeplerden geri duruyorum bu teknolojilerden. Ben de gigabyte tandem oled almıştım iade ettim.Ben sizinle birebir düşünceye sahip olduğum için az önce 9K'ya Philips Evnia 2K 260'ı sipariş verdim. Bence biraz daha iyileşmeli OLED teknoloji hem teknolojik hem de fiyat bazında. Gigabyte 2K 280Hz olanı iade ettim. WOLED.
Ben sizinle birebir düşünceye sahip olduğum için az önce 9K'ya Philips Evnia 2K 260'ı sipariş verdim. Bence biraz daha iyileşmeli OLED teknoloji hem teknolojik hem de fiyat bazında. Gigabyte 2K 280Hz olanı iade ettim. WOLED.
olmak üzere 2 monitöre sahibim. Sorduğum kişiler çok farkediyor değer dediler ve kupon + 9 taksit denk geldi diye bir gazla sipariş verdim fakat şu an şüphe duyuyorum. İşin tuhafı, monitör hakkında bir sürü konu ve yüzlerce yorum var fakat YouTube'da bir tane düzgün kanaldan TR inceleme yok.
- Samsung C27HG70 27" VA QHD 144Hz
- LG 27GL83A 27" IPS QHD 144Hz
180 hz nasıl yetmiyor ki sadece valorant falan mı oynuyorsunuz zaten single oyunlarda sabit 180 bile alınmıyorBenim Glossy ve Mat WOLED deneme şansım oldu, QD-OLED hem yazı netliği hem de vertical banding konusunda; eğer OLED alınıcaksa kesinlikle daha iyi hiç denemediyseniz diye aktarayım tecrübemi. Bana kalırsa 180 Hz çok az bana yetmez yani 240 falan olsa değerdi herhalde size kalmış hocalarım.
AOC oled monitörlerde hdr da geniş alanını değilde srgb renk alanını kullanıyor diyorlar, bu yüzden soluk gözükecektir. Her modelde bu sorun var mı bilmiyorum. Bahsettiğiniz modele de bakma fırsatım olmadı. Bunu bir reddit vs gezerek iyi araştırın.@Tayfunns hocam
AOC Q27G4ZDR Monitör bu monitör hakkında düşüncelerin nelerdir yeni bir model sanırım
@Tayfunns hocam
AOC Q27G4ZDR Monitör bu monitör hakkında düşüncelerin nelerdir yeni bir model sanırım