federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,352
Reddite veya youtube da var mı hocam optimal ayar paylaşan atma şansın olur muQd oled panel de böyle ışık altında morarma olur biraz.
Reddite veya youtube da var mı hocam optimal ayar paylaşan atma şansın olur muQd oled panel de böyle ışık altında morarma olur biraz.
Hayır. Ama G6 ayarlarına benzer olur muhtemelen.Reddite veya youtube da var mı hocam optimal ayar paylaşan atma şansın olur mu
Niye kararsızsın hocamAMAZON1000kodu ile 19,5k alınabiliyor şu an. Sabah farklı bir kod ile sipariş geçtim fakat iptal edip etmeme konusunda kararsızım.
Hocam ben de satın aldım şimdi ama bilemedim.AMAZON1000kodu ile 19,5k alınabiliyor şu an. Sabah farklı bir kod ile sipariş geçtim fakat iptal edip etmeme konusunda kararsızım.
Hocam ben de satın aldım şimdi ama bilemedim.
Benim Glossy ve Mat WOLED deneme şansım oldu, QD-OLED hem yazı netliği hem de vertical banding konusunda; eğer OLED alınıcaksa kesinlikle daha iyi hiç denemediyseniz diye aktarayım tecrübemi. Bana kalırsa 180 Hz çok az bana yetmez yani 240 falan olsa değerdi herhalde size kalmış hocalarım.en büyük kararsızlığım benim burn in garantisi belirsiz 2 yıl garantisi var. Yurt dışında 3 yıl garantisi var 3 yıl burn in garantisi veriyorlar.
180hz az evet ama 20k’ya başka oled monitör de yok gibi, mat oled konusunda düşünceniz nedir para çöpe gider mi üzerine eklenip daha iyi bir şey mi alınmalı? Yoksa ips’ten geçmeye değer mi?Benim Glossy ve Mat WOLED deneme şansım oldu, QD-OLED hem yazı netliği hem de vertical banding konusunda; eğer OLED alınıcaksa kesinlikle daha iyi hiç denemediyseniz diye aktarayım tecrübemi. Bana kalırsa 180 Hz çok az bana yetmez yani 240 falan olsa değerdi herhalde size kalmış hocalarım.
Ben WOLED denedim ama Glossy ve Mat arasında renk canlılığı farkı vardı ve biraz daha net gözüküyordu, fakat kılcal çizikler oluşması ve temizliği sıkıntıydı. Banka kampanyası ve 1K indirim ile 18 bandına düşürürseniz bence kesinlikle değer ha 20K'ya da değer ama 25K'ya ara sıra 240-280 Hz OLED düşüyor.180hz az evet ama 20k’ya başka oled monitör de yok gibi, mat oled konusunda düşünceniz nedir para çöpe gider mi üzerine eklenip daha iyi bir şey mi alınmalı? Yoksa ips’ten geçmeye değer mi?
g5 ve g6 modelinde ki o 6k lık fiyat farkına değer mi g6 almak içinBen WOLED denedim ama Glossy ve Mat arasında renk canlılığı farkı vardı ve biraz daha net gözüküyordu, fakat kılcal çizikler oluşması ve temizliği sıkıntıydı. Banka kampanyası ve 1K indirim ile 18 bandına düşürürseniz bence kesinlikle değer ha 20K'ya da değer ama 25K'ya ara sıra 240-280 Hz OLED düşüyor.
Kullanmadım yanlış yönlendirmek istemem.g5 ve g6 modelinde ki o 6k lık fiyat farkına değer mi g6 almak için