🔥İndirim Samsung Odyssey OLED G5 G50SF 27'' QHD,LS27FG500SUXUF 20499 TL 9 taksit Amazon

26 bin TL olmuş Amazon'da.

AMAZON1000 kodu ile 19,5k alınabiliyor şu an. Sabah farklı bir kod ile sipariş geçtim fakat iptal edip etmeme konusunda kararsızım.

en büyük kararsızlığım benim burn in garantisi belirsiz ana tanıtımda yazmamışlar aşağı eklemişler. 2 yıl garantisi var. Yurt dışında 3 yıl garantisi var 3 yıl burn in garantisi veriyorlar.

1772569822353.webp

Hocam ben de satın aldım şimdi ama bilemedim.
en büyük kararsızlığım benim burn in garantisi belirsiz 2 yıl garantisi var. Yurt dışında 3 yıl garantisi var 3 yıl burn in garantisi veriyorlar.
Benim Glossy ve Mat WOLED deneme şansım oldu, QD-OLED hem yazı netliği hem de vertical banding konusunda; eğer OLED alınıcaksa kesinlikle daha iyi hiç denemediyseniz diye aktarayım tecrübemi. Bana kalırsa 180 Hz çok az bana yetmez yani 240 falan olsa değerdi herhalde size kalmış hocalarım.

Benim Glossy ve Mat WOLED deneme şansım oldu, QD-OLED hem yazı netliği hem de vertical banding konusunda; eğer OLED alınıcaksa kesinlikle daha iyi hiç denemediyseniz diye aktarayım tecrübemi. Bana kalırsa 180 Hz çok az bana yetmez yani 240 falan olsa değerdi herhalde size kalmış hocalarım.
180hz az evet ama 20k’ya başka oled monitör de yok gibi, mat oled konusunda düşünceniz nedir para çöpe gider mi üzerine eklenip daha iyi bir şey mi alınmalı? Yoksa ips’ten geçmeye değer mi?

180hz az evet ama 20k’ya başka oled monitör de yok gibi, mat oled konusunda düşünceniz nedir para çöpe gider mi üzerine eklenip daha iyi bir şey mi alınmalı? Yoksa ips’ten geçmeye değer mi?
Ben WOLED denedim ama Glossy ve Mat arasında renk canlılığı farkı vardı ve biraz daha net gözüküyordu, fakat kılcal çizikler oluşması ve temizliği sıkıntıydı. Banka kampanyası ve 1K indirim ile 18 bandına düşürürseniz bence kesinlikle değer ha 20K'ya da değer ama 25K'ya ara sıra 240-280 Hz OLED düşüyor.

Ben WOLED denedim ama Glossy ve Mat arasında renk canlılığı farkı vardı ve biraz daha net gözüküyordu, fakat kılcal çizikler oluşması ve temizliği sıkıntıydı. Banka kampanyası ve 1K indirim ile 18 bandına düşürürseniz bence kesinlikle değer ha 20K'ya da değer ama 25K'ya ara sıra 240-280 Hz OLED düşüyor.
g5 ve g6 modelinde ki o 6k lık fiyat farkına değer mi g6 almak için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,117
Üyeler
189,970
Son üye
ahk4434
Geri