🔥İndirim 44.335 TL 6 TAKSİT INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC Ekran Kartı

zotacta innoda SFF arkadaşlar

gemini'a videodan veriyi çektirdim farkları bunlarmış hocam.

Videoda bu iki modelin farkı tam olarak 31:05 dakikasında çok net bir şekilde açıklanıyor.

İki kart arasındaki tek fark, fabrika çıkışlı hız aşırtma (Overclock) miktarıdır. Fiziksel tasarımları, soğutma blokları (Vapor Chamber), ARGB aydınlatmaları, boyutları (332 mm uzunluk, 3.5 slot kalınlık) ve anakartla senkronize edilebilen ARGB kablo destekleri tamamen birbiriyle aynıdır.

Farklar şu şekilde:

• ZOTAC AMP Extreme Infinity (Senin gönderdiğin linkteki model): %2'lik hafif bir hız aşırtmaya sahiptir. Ulaştığı hız (Boost Clock) 2512 MHz'dir.
  • ZOTAC AMP Extreme Infinity ULTRA: %5'lik daha yüksek bir hız aşırtmaya sahiptir. Ulaştığı hız 2572 MHz'dir.
Özetle "Ultra" takısı, kartın kutudan sadece biraz daha yüksek frekans hızında (biraz daha fazla FPS verecek şekilde) çıktığı anlamına geliyor. Tasarım veya malzeme kalitesi açısından hiçbir fark bulunmuyor.

Seçmeyi düşündüğün bu Zotac modeli oldukça büyük bir kart (332 mm uzunluk ve 3.5 slot kalınlık). Kasanın mevcut ölçülerini biliyorsan, bu kartın kasanla uyumlu olup olmayacağını birlikte kontrol etmemi ister misin?
Hangi AI bu :D

ben 5070 ti alıp bi süre parça piyasasından çekiliyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar

SFF olduğu bi tık sıcak çalıştığını söyleye bilirim zotacın ama üzmez tabi kutu da 3 yıl garanti yazıyor ama tr de geçerli değil diyorlardı 34.5k almıştım

SFF olduğu bi tık sıcak çalıştığını söyleye bilirim zotacın ama üzmez tabi kutu da 3 yıl garanti yazıyor ama tr de geçerli değil diyorlardı 34.5k almıştım
aldığınız fiyatları yazmasanız olur mu canım sıkılıyor

aldığınız fiyatları yazmasanız olur mu canım sıkılıyor
Benimki şans sabah 10 vatan %20 indirim paylaşmıştı öyle almıştım o zaman da alırken sff yerine 10k fazla verip tepe kart alanları gördüm.

@Silco Hocam bunlar arasindan hangi 5070Ti alinir, ben 71k ya 32gb ramli 5070li sistem almistim kaziklanmis gibi hissettim su indirimden sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,405
Üyeler
190,026
Son üye
AbdurrahmanFX
Geri