40K Nothing Phone 3 alınır mı?

Nothing'den yüksek kapasiteli silikon batarya ve en azından orta seviye cihazlarda artık S takısı olmayan Snapdragon 7 işlemciler görmek istiyorum. Bir ay kadar sonra 4a serisini tanıtmayı planlıyorlar, bekleyelim bakalım.
Kullandığı işlemci en iyinin bir altı zaten kötü değil eski değil bence boş bir tartışma olduğunu düşünüyorum aralarında extreme muazzam bir fark yok çünkü.

Kamerası bence çok güzel, arkada konumlanmış olmsı da çok hoşuma gidiyor. Zevk meselesi. Günlük kullanımda beni tatmin ediyor. Almadan kamera karşılaştırmasını bol bol izledim. Ben beğeniyorum, gittim bütün telefonları denedim. Hiç biri orasını hak etmiyor. Bu en azından bir iddia taşıyor. Arkadaki ledler benim çok hoşuma gidiyor. Durum bu şekilde. Oyun oynamayan biri olarak son derece memnunum. 5/7 yıl güncelleme de cabası.
Hocam selam telefonu 1 haftadır neredeyse kullanıyorum her şey çok güzel telefon gerçekten muhteşem fakat şöyle bir durum var whatsappta veya instagramda görüntülü konuşmalarda ön kameram sadece 5 fps e düşüyor ve bu durum sadece görüntülü konuşmalarda oluyor onun dışında hiç bir sorunum olmadı sizde böyle bir durum var mı?

Hocam selam telefonu 1 haftadır neredeyse kullanıyorum her şey çok güzel telefon gerçekten muhteşem fakat şöyle bir durum var whatsappta veya instagramda görüntülü konuşmalarda ön kameram sadece 5 fps e düşüyor ve bu durum sadece görüntülü konuşmalarda oluyor onun dışında hiç bir sorunum olmadı sizde böyle bir durum var mı?
Öncelikle hayırlı olsun. Bende böyle bir sorun olmadı. Belki güncellemeden belki ayardan olabilir. Uygulamarda ufak tefek sorunlar olabiliyor (haritalarda yön kalibrasyonunu ayarlamak gerekebiliyor). Yazılımsal bazı eksiklikler mevcut ama güncellemelerle gider. Bunun dışında herkes cihazı soruyor. Özellikle arkadaki minik ekran çok işime yarıyor.

Öncelikle hayırlı olsun. Bende böyle bir sorun olmadı. Belki güncellemeden belki ayardan olabilir. Uygulamarda ufak tefek sorunlar olabiliyor (haritalarda yön kalibrasyonunu ayarlamak gerekebiliyor). Yazılımsal bazı eksiklikler mevcut ama güncellemelerle gider. Bunun dışında herkes cihazı soruyor. Özellikle arkadaki minik ekran çok işime yarıyor.
Katılıyorum 2. haftama giriyorum cihazla whatsapp ön kamera sorunu hala devam ediyor 5 fps gibi çevremde 4-5 kişi daha mevcut bu problem phone 3 kullanan onun dışında sorun yok çok güzel bir cihaz 70 cm yükseklikten kılıfsız mermere düşürdüm 1 çizik bile yok çok şükür bunuda ekleyeyim :D

Katılıyorum 2. haftama giriyorum cihazla whatsapp ön kamera sorunu hala devam ediyor 5 fps gibi çevremde 4-5 kişi daha mevcut bu problem phone 3 kullanan onun dışında sorun yok çok güzel bir cihaz 70 cm yükseklikten kılıfsız mermere düşürdüm 1 çizik bile yok çok şükür bunuda ekleyeyim :D
WhatsApp - ayarlar-depolama ve veriler aramalar için daha az veri kullan - kapalı.
Bu ayarı kontrol edebilir misiniz?

Bunca zamana kadar Samsung kullanıp fanboyluğunu yaptım ancak Nothing'in arayüz akıcılığı kolaylık ve basitliği muazzam

Bence en güzel yanı Pixel alamadığımız için alternatifi olması ve bootloader kilidinin açılabilmesi. S20 FE kullanıyorum Lineageos kurmasam çoktan telefon değiştirmiştim. En az 2-3 yıl ekliyor telefon ömrüne ve kullandığım bir sürü root özelliği var çok özgür hissettiriyor.

Geri