fps için klavye arıyorum 3k bütçem var
Eyw Kral bakıyorum![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bütçe çıkarsa bunu direk al geç çıkmazsa ise
![]()
Darmoshark Top75 HE Wired Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Eğer %65 - %60 modelleri istersen atabilirim.
Bütçe 3k demiş arkadaş. Aula f87 pro bakabilirsin kullanıyorum , memnunum![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bütçe çıkarsa bunu direk al geç çıkmazsa ise
![]()
Darmoshark Top75 HE Wired Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Eğer %65 - %60 modelleri istersen atabilirim.
Bütçe çıkarsa diye yazmışım zatenBütçe 3k demiş arkadaş. Aula f87 pro bakabilirsin kullanıyorum , memnunum
wraith W60fps için klavye arıyorum 3k bütçem var
Fps oyunları için max %75 boyutunda alman daha mantıklı olur. Aula F87 mekanik bir klavye mekanik switchlerin ömrü bitti artık manyetik switchli klavyelere geçiliyor.Eyw kral hemen bakıyorum
Biraz çok olmuş gibi geldi ondan yazdımBütçe çıkarsa diye yazmışım zaten
farketmez kral fps için elime otursun rahat ettirsin yeter bana
ajazzturkiye.com