TaHao
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 726
Valla bu resimlerle gerçek kullanım deneyimi farklı oldu bende. Siyahların gerçek siyah olması için kapkaranlık oda gerekiyor samsungda, masa lambası açsan bile hemen morarıyor komple. Gren olayı da acayip göze batıyor 2k alıyorsun 2k gibi durmuyor mesela image sharpening özelliği pek işe yaramıyor. Oled care bana kalırsa çok zayıf hiçbir seçenek yok , auto input asla çalışmıyor elle düğmeden seçmen gerekiyor. Kasa da plastik. Evet oled için 20k çok iyi fiyat hele taksitle ama bu derece kırpılmış bir monitör için bana kalırsa hala fazla. İndirimden 26-27'e bu sorunların olmadığı monitörler varken buna 20k verilmez. Alsın 7-8 k'ya ıps monitör ilerde 4-5k'ya satar düzgün monitör alır. Samsung oledler 2. Elde çok değer kaybediyor alıcı direk bu forumdaki konulara giriyor alınmaz yazılarını görüyor fiyat kırıyor.IPS e gerek yok G5 çok daha iyi oled oleddir. IPS glow ve vasat kontrast oranı asla çekilmez. Ayrıca görüş açısı ve homojenlik de qd oled de mükemmel. Siyahlar hala karanlık da tam siyah. Hafif mat kullandıkları belli oluyor mat olmasına rağmen yansıma ya fazla karşı koyamamış. Kullananların yorumları da olumlu, beğenmeyen görmedim.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim deneyimim bu şekilde, bendeki samsungu sattım ve sattığım çocuk da çok memnun kişiye göre çok değişiyor belli ki. Alan önceden görüp, ne istediğinden beklentilerinden emin olup almalı bana kalırsa.