20k'ya G50SF OLED alınır mı?

IPS e gerek yok G5 çok daha iyi oled oleddir. IPS glow ve vasat kontrast oranı asla çekilmez. Ayrıca görüş açısı ve homojenlik de qd oled de mükemmel. Siyahlar hala karanlık da tam siyah. Hafif mat kullandıkları belli oluyor mat olmasına rağmen yansıma ya fazla karşı koyamamış. Kullananların yorumları da olumlu, beğenmeyen görmedim.
Alıntıyı görüntüle
Valla bu resimlerle gerçek kullanım deneyimi farklı oldu bende. Siyahların gerçek siyah olması için kapkaranlık oda gerekiyor samsungda, masa lambası açsan bile hemen morarıyor komple. Gren olayı da acayip göze batıyor 2k alıyorsun 2k gibi durmuyor mesela image sharpening özelliği pek işe yaramıyor. Oled care bana kalırsa çok zayıf hiçbir seçenek yok , auto input asla çalışmıyor elle düğmeden seçmen gerekiyor. Kasa da plastik. Evet oled için 20k çok iyi fiyat hele taksitle ama bu derece kırpılmış bir monitör için bana kalırsa hala fazla. İndirimden 26-27'e bu sorunların olmadığı monitörler varken buna 20k verilmez. Alsın 7-8 k'ya ıps monitör ilerde 4-5k'ya satar düzgün monitör alır. Samsung oledler 2. Elde çok değer kaybediyor alıcı direk bu forumdaki konulara giriyor alınmaz yazılarını görüyor fiyat kırıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim deneyimim bu şekilde, bendeki samsungu sattım ve sattığım çocuk da çok memnun kişiye göre çok değişiyor belli ki. Alan önceden görüp, ne istediğinden beklentilerinden emin olup almalı bana kalırsa.

Valla bu resimlerle gerçek kullanım deneyimi farklı oldu bende. Siyahların gerçek siyah olması için kapkaranlık oda gerekiyor samsungda, masa lambası açsan bile hemen morarıyor komple. Gren olayı da acayip göze batıyor 2k alıyorsun 2k gibi durmuyor mesela image sharpening özelliği pek işe yaramıyor. Oled care bana kalırsa çok zayıf hiçbir seçenek yok , auto input asla çalışmıyor elle düğmeden seçmen gerekiyor. Kasa da plastik. Evet oled için 20k çok iyi fiyat hele taksitle ama bu derece kırpılmış bir monitör için bana kalırsa hala fazla. İndirimden 26-27'e bu sorunların olmadığı monitörler varken buna 20k verilmez. Alsın 7-8 k'ya ıps monitör ilerde 4-5k'ya satar düzgün monitör alır. Samsung oledler 2. Elde çok değer kaybediyor alıcı direk bu forumdaki konulara giriyor alınmaz yazılarını görüyor fiyat kırıyor.

Benim deneyimim bu şekilde, bendeki samsungu sattım ve sattığım çocuk da çok memnun kişiye göre çok değişiyor belli ki. Alan önceden görüp, ne istediğinden beklentilerinden emin olup almalı bana kalırsa.
Her şey bütçe meselesi. Ben de mat yerine glossy öneriyorum, ancak herkes 7-8k fazladan veremiyor. Ayrıca glossy qd oled ekranların çok kolay leke tuttuğu ve çizildiği de bir gerçek. Mükemmel bir ürün yok. İdarelik IPS alıp 4 bin TL zararına satarsa ve ekstradan 7k ekleme yaparsa zaten 11 bin tl lik oluyor.

Kendim de 30k ya aldığım aw2725df yi kullanıyorum, bütçeyi zorlayıp 7k daha ekleyerek 4k modellere yönelmediğime pişmanım. Bana sorsan 2k OLED'e 27-28k asla verilmez, çünkü 4k modeller ile arasında çok fark var ve fiyat farkını kesinlikle hakediyor. 4k modeller daha fazla özellik(kvm, Dolby Vision vb) destekliyor, 4.nesil panel (en az 2 kat daha dayanıklı), 4k çözünürlük (ultra keskin görüntü sunuyorlar) Nihai deneyimi alıyorsun.

Bu yüzden LG C5'e geçtim. Ama herkesin bütçesi buna yetmiyor. Mevzu tamamen bütçe.

Ama herkesin bütçesi çıkmadığı için 2k modelleri de öneriyorum, yapacak bir şey yok. 15 bin tl ye edge lit IPS satıldığı yerde 20k oled icin mükemmel fiyat. Buna pahalı demek mantıksız.

Bulunamadı diyor. Usb formate farkediyor mu exfat ve ntfs denedim?
Benim ntfs idi sanki. Zipten çıkar önce dosyayı eğer zipse

Bir de doğru porta takıyorsun demi ? Güncelleme için özel port var

Benim ntfs idi sanki. Zipten çıkar önce dosyayı eğer zipse

Bir de doğru porta takıyorsun demi ? Güncelleme için özel port var
usb portundan başka ne olabilir ki :D Zipten çıkarmıştım tekrar deneyeyim.

Rufus ile Large FAT32 ve MBR olarak formatladım img dosyasını attım oldu.
Deniyorum hemen.

Rufus ile Large FAT32 ve MBR olarak formatladım img dosyasını attım oldu.
1772645824833.webp

Böyle mi hocam

usb portundan başka ne olabilir ki :D Zipten çıkarmıştım tekrar deneyeyim.
Benim g6 da 2 yada 3tane usb portu vardı, güncelleme için sadece biri kullanılıyordu diğerleri çalışmıyordu seninkinde bir tane varmış zaten orda yanılmışım

Hocam monitörlerden anlıyormusunuz
Bunun g6 sını ve fo32u2 kullandım o kadar anlıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,614
Üyeler
189,881
Son üye
orthros