🔥İndirim COLORFUL BATTLE-AX B760M-G Beyaz WIFI DDR5 7600MHz mATX Anakart 🔥4.999₺

bu anakartın 650 sini kullanan varmı ekran kartını takınca sanki oturmuyormuş gibi geliyor çıt sesi gelmiyor takınca

Geçen haftalar 4200e veriyordu ih

standart kullanıcı icin yeterli soket kısmına girmiyorum intel naz ediyor
amd de gözüm bu kartta 5kya satılınca alacagım
1772699426966.webp

1yil önce bu aylarda 4k mis fiyatı

bu anakartın 650 sini kullanan varmı ekran kartını takınca sanki oturmuyormuş gibi geliyor çıt sesi gelmiyor takınca
Bnde imzadaki sistem haricinde sorulan Battle ax b 650m plus v 14 modeli var 9600x ile. Hatta arkadaş yukarda resmini koymuş. Sizin sordunuz soruya gelecek olursak, ekran kartı takarken imzadaki b860 colorfulla da, b650 olanla da çıt sesine çok dikkat etmedim ama mandal kapanıyor ve normal çalışıyor sistem.

Bazen yerine otursa da kartlar o ses gelmeyebilir. Sizdeki görüntü vermiyor mu yani açılmıyor mu sistem.

Bnde imzadaki sistem haricinde sorulan Battle ax b 650m plus v 14 modeli var 9600x ile. Hatta arkadaş yukarda resmini koymuş. Sizin sordunuz soruya gelecek olursak, ekran kartı takarken imzadaki b860 colorfulla da, b650 olanla da çıt sesine çok dikkat etmedim ama mandal kapanıyor ve normal çalışıyor sistem.

Bazen yerine otursa da kartlar o ses gelmeyebilir. Sizdeki görüntü vermiyor mu yani açılmıyor mu sistem.
bende de aynı model var wifisiz olan 650m v14 bana biraz güven vermiyor 5070ti model ekran kartı var taktığım zaman tamam tırnağını kapatıyorum ama yan taraftan tutması için vidaları sıktıgım zaman ön taraftan kalkma oluyor o yüzden fazla sıkmıyorum ama onun dışında bir problem yaşamadım güzel anakart

ben olsam bu markalardan anakart almam. gigabyte da zaten çok pahalı değil ki, yakın fiyatlarda gigabyte modeller de alınabilir

bende de aynı model var wifisiz olan 650m v14 bana biraz güven vermiyor 5070ti model ekran kartı var taktığım zaman tamam tırnağını kapatıyorum ama yan taraftan tutması için vidaları sıktıgım zaman ön taraftan kalkma oluyor o yüzden fazla sıkmıyorum ama onun dışında bir problem yaşamadım güzel anakart
Anladım , bir kere farklı bir anakart ve kasada bnde de ona yakın bir durum olmuştu. Anakart kasaya tam otumamış alttaki vidalar yüzünden ondan milimetrik farkla ekran kartı tam oturmamıştı anakartı tekrar söküp öyle düzeltmiştim. Sizdeki de belki ondandır.

Veya sistem çalışıyorsa çokta kurcalamaya gerek yok, sök taklarda istenmeyen durumlar oluşabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,730
Üyeler
190,091
Son üye
pedrograd
Geri