Öneri Klavye önerisine ihtiyacım var bütçe 3000'tl

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
3000
Genelde fps oyunları oynarım klavye bılek destekli olsun istiyorum boyutu çok önemli değil ama bilek desteği ve şık durması önemli benim için.

Genelde fps oyunları oynarım klavye bılek destekli olsun istiyorum boyutu çok önemli değil ama bilek desteği ve şık durması önemli benim için.
Bilek desteği istemissin ama onun haricinde Aula F75 akar bence bilek desteği aşırı önemli değilse %75 hot swap bir klavye knob vs var multimedya vs için kullanılabiliyor bir incele istersen zam yemediyse 2500-3000 bandında fiyatı en son bilek desteği için onunla uyumlu bilek desteği vardır diye düşünüyorum ekstra satılan

Bilek desteği istemissin ama onun haricinde Aula F75 akar bence bilek desteği aşırı önemli değilse %75 hot swap bir klavye knob vs var multimedya vs için kullanılabiliyor bir incele istersen zam yemediyse 2500-3000 bandında fiyatı en son bilek desteği için onunla uyumlu bilek desteği vardır diye düşünüyorum ekstra satılan
bütçemin biraz üzerinde ama buna ne dersin değer mi?

bütçemin biraz üzerinde ama buna ne dersin değer mi?

Asla alınmaz. Bilek desteksiz bir klavye alın ileride yanına alırsınız birtane destek.

Aula f87 pro kullanıyorum tavsiye ederim

bu tarz modeller hıc hosuma gıtmıyor sence attıgım modelle hıcbır alakası var mı

Kalite olarak yerden yere vuruyor ama neyse :D. Klavyede olmasını istediğiniz özellikler ne bilek desteği dışında (renk, multimedya vb.) ona göre önerimi yaparım?

bilek desteğini harici olarak alırsanız daha iyi olur birçok marka bilek desteği ile birlikte satılan klavyeler satmıyor . Anca razer gibi marka adına para verdiğiniz markalardan bulabilirsiniz

Kalite olarak yerden yere vuruyor ama neyse :D. Klavyede olmasını istediğiniz özellikler ne bilek desteği dışında (renk, multimedya vb.) ona göre önerimi yaparım?
multımedya tuşu
bilek desteği veya ona uygun bilek desteği aparatı
attığım model gibi %75 olabilir o çok önemli değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de bu razer modelınde masaya ışık vuruyor ya fakir damarım kabardı hosuma gıttı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,448
Üyeler
190,375
Son üye
Pemreka
Geri