Disturbedx
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 3000
Genelde fps oyunları oynarım klavye bılek destekli olsun istiyorum boyutu çok önemli değil ama bilek desteği ve şık durması önemli benim için.
Bilek desteği istemissin ama onun haricinde Aula F75 akar bence bilek desteği aşırı önemli değilse %75 hot swap bir klavye knob vs var multimedya vs için kullanılabiliyor bir incele istersen zam yemediyse 2500-3000 bandında fiyatı en son bilek desteği için onunla uyumlu bilek desteği vardır diye düşünüyorum ekstra satılanGenelde fps oyunları oynarım klavye bılek destekli olsun istiyorum boyutu çok önemli değil ama bilek desteği ve şık durması önemli benim için.
Bilek desteği istemissin ama onun haricinde Aula F75 akar bence bilek desteği aşırı önemli değilse %75 hot swap bir klavye knob vs var multimedya vs için kullanılabiliyor bir incele istersen zam yemediyse 2500-3000 bandında fiyatı en son bilek desteği için onunla uyumlu bilek desteği vardır diye düşünüyorum ekstra satılan
bütçemin biraz üzerinde ama buna ne dersin değer mi?Razer BlackWidow V4 75% - Çalışırken değiştirilebilir Mekanik Oyun Klavyesi (Kompakt yüzde, Underglow, Çok Fonksiyonlu Silindir ve Medya Tuşları, Manyetik Bilek Desteği) US-Düzeni | Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Razer BlackWidow V4 75% - Çalışırken değiştirilebilir Mekanik Oyun Klavyesi (Kompakt yüzde, Underglow, Çok Fonksiyonlu Silindir ve Medya Tuşları, Manyetik Bilek Desteği) US-Düzeni | Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
niçin alınmazAsla alınmaz. Bilek desteksiz bir klavye alın ileride yanına alırsınız birtane destek.
niçin alınmaz
bunun benzeri önerebileceğiniz ne varMalzeme kalitesi olarak, iç donanım olarak rezil bir model. Alıp 2 aya elinizde kalma ihtimali var. Birde kablolu olması güldürdü bu fiyata.
bunun benzeri önerebileceğiniz ne var
bu tarz modeller hıc hosuma gıtmıyor sence attıgım modelle hıcbır alakası var mı![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
bu tarz modeller hıc hosuma gıtmıyor sence attıgım modelle hıcbır alakası var mı
multımedya tuşuKalite olarak yerden yere vuruyor ama neyse. Klavyede olmasını istediğiniz özellikler ne bilek desteği dışında (renk, multimedya vb.) ona göre önerimi yaparım?