❌İndirim Bitti! 7Go Ahv-14 2'si 1 Arada Kablosuz Araç Içi Süpürge 18000PA 759TL

630 TL'ye aldım tskler

Benzer modelini alıp geri gönderdim. Şarjı 2 dk'da bitiyor ve cihaz güç kesiyor. Ya bana gelen böyle idi yada hepsi böyle. 18k PA'nın üflemesi ve çekimi de kuvvetli değil, saç kurutmadan halliceydi. Ben memnun kalmadım. Kasa temizliği için kısmen yeterli ama biraz daha kuvvetli bişey almanızı öneririm.

Alıntıyı görüntüle
Ayni sorun bendede oldu iade edip bunu aldim şimdi sorunsuz hocam ennaz 30dk gidiyor bu güce sarji cekim gucu efsane : https://app.hb.biz/16cTQFmcL7Xa

bunun en kuvvetlisini aldım zamanında 2 bin tl verip çift bataryalı aynı marka güç kesiyordu anlamsız bi şekilde daha sonra ucundaki kapağın klipsini dandik yapmışlar o kırıldı geri gönderdim her an elde kalabilir dandik malzeme

Benzer modelini alıp geri gönderdim. Şarjı 2 dk'da bitiyor ve cihaz güç kesiyor. Ya bana gelen böyle idi yada hepsi böyle. 18k PA'nın üflemesi ve çekimi de kuvvetli değil, saç kurutmadan halliceydi. Ben memnun kalmadım. Kasa temizliği için kısmen yeterli ama biraz daha kuvvetli bişey almanızı öneririm.

Alıntıyı görüntüle
Hocam iade konusunda nasillar ben altin rengi aldim mor gonderdiler son5 gun kaldi 14 gunun dolmasina
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

630 TL'ye aldım tskler
Hocam nasil 630 a geldi bende 436 ya aldim.

Hocam iade konusunda nasillar ben altin rengi aldim mor gonderdiler son5 gun kaldi 14 gunun dolmasina
Güzel bi iade sebebi metni yazdım. Geldiği gibi paketledim, kutuya koyup aynen geri yolladım. Hiçbi sıkıntı çıkarmadan onayladılar.

Ben geçen hafta 20000Pa aldım çekim gücü felan çok iyi. En hızlı ayarda 15dk gider yazıyordu açıklamada, test ettim 18 dk gitti. Üflemesi de çok iyi. 1100'e düşüyor arada. Yalnız 5-8 saatte tam şarjına ulaşıyor. Bendeki 65w adaptörler ile şarj olmuyor. Düşük güçlü adaptörler ile şarj oluyor.

Alıntıyı görüntüle
1772740416955.webp

valla açık söyleyeyim direk kompresör kullanmayı taviye ederim kademeli güzel bir model bu fiyata ben memnun kaldım

valla açık söyleyeyim direk kompresör kullanmayı taviye ederim kademeli güzel bir model bu fiyata ben memnun kaldım
Amaç kasa temizlemekse kesinlikle. Birçok kasa PC olan biryerde çalışıyorum, biz de hep kompresör ve basınçlı hava tabancası ile yapıyoruz.
İlk konudaki alet ufak ve kolay saklanır, onun da avantajı var tabi ama kullanışsız olduktan sonra anlamsız. Daha güçlüsünü alınabilir.

1772740724376.webp

Ben markanın bu ürününü almıştım , 2 batarya ile geliyor küçük olan diğerine göre baya hızlı şarj oluyor ama kısa sürede bitiyor özellik filtresini doldurduysanız çok zorlanıyor ve hemen bitiyor bazen kendi kendine güç kesiyor kapa aç çalışıyor sonra pili bitiyor , büyük batarya baya uzun gitsede bi türlü şarj olmuyor ve bu batarlayalar bi garip her şarj adaptörüyle veya kablosuyla olmuyorlar. Onun dışında makine iyi güzel çekiyor arabada toprak türü şeylerde çektim evde bol bol tozda çektim ama filtresi küçük ve ince toz çektiyseniz hepa filtre doluyor çok zorlanıyor kısa sürede ısınıyor , filtre ile motor arasında bazen ince tozları kaçırıyor buda uzun dönemde motorun bozulmasına sebep olacaktır.

Hatta ben yukarda linkini verdiğim modeli filtresi hemen eskimesin diye filtre çorabı ile kullanıyorum. Yine bana mısın demiyor. Çok iyi çekim gücü var.

1772743519261.webp
1772743539904.webp
1772743556126.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,264
Üyeler
189,819
Son üye
pcdelisi35