Amd ryzen 5 3600x 6 core processor öneri uyumlu ekran kartı

Fiyatlar daha da artacak diyorlar 4x8 mi yapacaksın ? ddr4 te hız düşmüyordu sanırım emin değilim çok kötü olmaz , 2x8 sana yetiyorsa bekle ramler ve ssdler çok pahalı. Neyse ki zamanında 2tb ssd 2x16 ram aldık :D
Geçen spiderman oynarken fps 20ye falan düştü baktım ram kullanımı 98 falandı onun dışında sorun yaşamadım da diğer oyunlarda da sınıra yakın kullanıyor . Daha da yükselmez umarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçen spiderman oynarken fps 20ye falan düştü baktım ram kullanımı 98 falandı onun dışında sorun yaşamadım da diğer oyunlarda da sınıra yakın kullanıyor . Daha da yükselmez umarım
Win 11e geçince kullanim yaklaşık 1-1,5 gb düştü

Win 11e geçince kullanim yaklaşık 1-1,5 gb düştü
spiderman gibi oyunlarda normal. Doku kalitesini hafif düşürürsün olur biter muhtemelen maxlamışsındır :D

spiderman gibi oyunlarda normal. Doku kalitesini hafif düşürürsün olur biter muhtemelen maxlamışsındır :D
Hocam her şey ultradaydı. Format atınca ray tracing açıldı ilk defa deneyimledim onu fulleyince fps 60 in altina düşüyordu sanırım akıcilik gidiyordu. Onu kapayınca cok akici oluyor ama görüntü anlaminda da inanilmaz fark hissedemedim normal mi

Hocam valla her girdigim oyunda en fulle aliyorum very high , ultra ne varsa :D 1650den geçince görmemiş gibi kullanıyorum diyebilirim :D.
Hogwarts legacyde de aynı şekilde ray tracingi açınca fps ciddi düşüyor

Hocam her şey ultradaydı. Format atınca ray tracing açıldı ilk defa deneyimledim onu fulleyince fps 60 in altina düşüyordu sanırım akıcilik gidiyordu. Onu kapayınca cok akici oluyor ama görüntü anlaminda da inanilmaz fark hissedemedim normal mi

Hocam valla her girdigim oyunda en fulle aliyorum very high , ultra ne varsa :D 1650den geçince görmemiş gibi kullanıyorum diyebilirim :D.
Hogwarts legacyde de aynı şekilde ray tracingi açınca fps ciddi düşüyor
RT de düşmesinin sebebi o direkt performansı öldürüyor zaten :D RT kullanacaksan eğer fsr kullan ki önermem RT yi. İşte ram yetmemesinin sebebi ultraya alman ultra yerine bir altına al sorunsuz kullanırsın.

RT de düşmesinin sebebi o direkt performansı öldürüyor zaten :D RT kullanacaksan eğer fsr kullan ki önermem.
Fsrı da açıyorum hocam açmayayım mı (4.0 varsa aciyorum 2 veya3te çok kotu gozukuyor

Fsrı da açıyorum hocam açmayayım mı (4.0 varsa aciyorum 2 veya3te çok kotu gozukuyor
Yok fsr'ı aç eğer RT kullanacaksan aç FG de açmayı unutma RT performansı yok ediyor.

Yok fsr'ı aç eğer RT kullanacaksan aç FG de açmayı unutma RT performansı yok ediyor.
Şuan god of war 2018 oynuyorum galiba fg yok onda görürsem açacağım teşekkürler. Fsrı sadece rt kullanacağım zaman mı açayım

Şuan god of war 2018 oynuyorum galiba fg yok onda görürsem açacağım teşekkürler. Fsrı sadece rt kullanacağım zaman mı açayım
Yani performansından memnun olduğun sürece FSR açma :D keyfin bilir.

Geri