Yardım Knight Online İçin İntel İşlemciye Dönmek İstiyorum

Reaksiyon skoru
0
HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR PC DEN ÇOK ANLAMADIĞIM İÇİN SİZLERİN TECRÜBELERİNDEN YARARLANMAK İSTEDİM. AMD KULLANIYORUM RYZEN 5 3500 6-CORE FAKAT OYUN İÇİN DE İSTEDİĞİM FPS ALAMIYORUM. İNTELE GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM FİYAT PERFORMANS OLARAK ARAŞTIRMALARIMA GÖRE İ5-12400F EN MANTIKLISI GİBİ GELDİ. BUNUN İÇİN ANAKARTIMI DA DEĞİŞTİRECEĞİM ŞUANLIK ASUS H610M ALACAĞIM ANAKARTI. PEKİ FİYAT VE PERFORMANS AÇISINDAN ÖNERECEĞİNİZ BAŞKA İŞLEMCİ VE ANAKART VAR MIDIR? OYNADIĞIM OYUNLAR World Of Warcraft ve Knight Online.

EKRAN KARTIM NVİDİA GEFORCE GTX 1660 SUPER

KNİGHT OYNARKEN DAHA AKICI ŞEKİL DE OYNAMAM İÇİN GEREKLİ DEĞİŞİKLİKLERİ DE SÖYLERSENİZ DİKKATE ALACAĞIM ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER.

l3 onbellek 16mb oldugu icin istediginiz performansi alamiyorsunuz tahminim. 3500'den 5600(x) veya 5700x'e gecin. boylece ek anakart masrafi yapmamis olursunuz.

l3 onbellek 16mb oldugu icin istediginiz performansi alamiyorsunuz tahminim. 3500'den 5600(x) veya 5700x'e gecin. boylece ek anakart masrafi yapmamis olursunuz.
sizce 5600x ile i5-12400f den daha iyi bir performans alır mıyım tamamen knight için soruyorum

muhtemelen benzer performans olacaktir. mmorpglerde x3d islemciler guzel performans gosteriyor. ikinci el 5700x3d icin imkan varsa tercih edilebilir.

sizce 5600x ile i5-12400f den daha iyi bir performans alır mıyım tamamen knight için soruyorum
7500f ile knightta kuzenim sorun yaşıyor.
İntel için eski nesil işlemci almanızı öneririm. i5 12400f olabilir.

kuzenim araştırdığında knightın amd işlemciler ile iyi çalışmadığını öğrendik.

evet genel olarak amd kullanan oyuncular da aynı şikayetten müzdarip o yüzden intel ağırlıklı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet genel olarak amd kullanan oyuncular da knight online için konuşuyorum aynı şikayetten müzdarip o yüzden intel ağırlıklı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,024
Üyeler
189,961
Son üye
byiultraw
Geri