virüs yemiş olabilirsin kvrt ile tam tarama yapBeyler bu normal mi arkada öyle güç isteyen birsey de yok
Kvrt ney windowstan tam tarama yapıyorum şuanvirüs yemiş olabilirsin kvrt ile tam tarama yap
kaspersky virus removal tool daha iyi temizler onunla dene tüm diskleri seçmeyi unutmaKvrt ney windowstan tam tarama yapıyorum şuan
Ortalama ne kadar sürerkaspersky virus removal tool daha iyi temizler onunla dene tüm diskleri seçmeyi unutma
Disk hızına bağlı ve sistemdeki dosya sayısına bağlı 15 dk - 1.5 saat arasıOrtalama ne kadar sürer
kurucan da yeniden başlatıcan da (yeniden başlatmazsan bootu taramıyo) değmezmalwarebytes de iş görür diye düşünüyorum
hem MBMi bazı uygulamalar çalışmasını engelleyebiliyomalwarebytes de iş görür diye düşünüyorum
Kankacim sence bu tüm virüsleri siler mi yoksa format mi atsamDisk hızına bağlı ve sistemdeki dosya sayısına bağlı 15 dk - 1.5 saat arası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kurucan da yeniden başlatıcan da (yeniden başlatmazsan bootu taramıyo) değmez
hem MBMi bazı uygulamalar çalışmasını engelleyebiliyo
Siler hepsini sildir pc rahatlasın virüs yuvası olmuş pc boşuna cmd açık görünmüyoKankacim sence bu tüm virüsleri siler mi yoksa format mi atsam
Kanka silerken pc çöktü win çorlu shift b ise yaramadı sadece kvrt nin bir kısmı gözüküyordu dp çıkardım taktım sinyal yok dedi sonra kapatıp açtım pcyi tekrar tam tarama yaptım bisey çıkmadıSiler hepsini sildir pc rahatlasın virüs yuvası olmuş pc boşuna cmd açık görünmüyo
Virüsü temizlediğin için çökmüş olabilir kvrtyi açıp loglar kısmını ssler misin?Kanka silerken pc çöktü win çorlu shift b ise yaramadı sadece kvrt nin bir kısmı gözüküyordu dp çıkardım taktım sinyal yok dedi sonra kapatıp açtım pcyi tekrar tam tarama yaptım bisey çıkmadı
Eve çıkayım atarımVirüsü temizlediğin için çökmüş olabilir kvrtyi açıp loglar kısmını ssler misin?
Eve çıkayım atarım
Sistem32 ye sizdigi içindir büyük ihtamelle