webden sesliye giriyorum sonra uygulamadan girmeye calışınca sesli uygulamaya geçmiyor ama webden sesliyi atip geri aliyorFikrim yok hocam ama duruyor sanırım
Selamlar hocam, yorumun için çok teşekkürler. Aslında bunu çok tatlı bir iltifat olarak alıyorum çünkü arayüzü ve deneyimi o kadar pürüzsüz oturtmaya çalıştım ki hazır bir şablon gibi hissettirmiş.Bu açık kaynak kodlu bir şablon herhalde? DC ile aynı özellikleri ve tasarımı taşıyan bir çok uygulama çıkmaya başladı.
Diğer radyoya geçmek için sıraya alındıktan sonra /atla veya /skip komutunu kullanmanız gerekir hocamAlıntıyı görüntüle
kuyruktaki diger radyoya geçmiyor komple kuyrugu temizliyor
görsel olarak kesinlikle haklısın, arayüzü bilerek Discord'a benzettim. Çünkü kullanıcıların yıllardır alıştığı o kas hafızasını (solda sunucular, sağda chat) kırıp onlara baştan arayüz öğretmek dönüşüm oranını inanılmaz düşürüyor.kardeşim ben de buna benzer bir şey yapıyordum işte onda sohbet gizlilik amacıyla sadece oda no ve şifreyle giriliyordu,odada kimse kalmadığında her şey otomatikman siliniyordu,mesajlar AES-256 ve crypto.js ile şifreleyerek firebase veritabanına yolluyordum,gizlilik arayan kullanıcılara öyle bir şey yapabilirsin,çünkü bu hakkaten direk dc klonu olmuş çünkü radyo hariç üstüne pek bir şey koyduğunu görmüyorum
deneyeyim geri donuş yapayimDiğer radyoya geçmek için sıraya alındıktan sonra /atla veya /skip komutunu kullanmanız gerekir hocam
deneyeyim geri donuş yapayim