Yardım ASUS ROG STRIX X870-A ve GIGABYTE B850 EAGLE arasındaki farklar nelerdir

GlaypHH

80+
Reaksiyon skoru
77
arkadaşlar farklar nelerdir gigabyte alsam düşük kalır mı işlemci Ryzen 7 9850X3D alıcam ekran kartı da rx 9900 XT olucak sizde hangi anakartı almalıyım fiyat farkı var arada gigabyte daha ucuz fiyat arttırıp ASUS almama değer mi ?

arkadaşlar farklar nelerdir gigabyte alsam düşük kalır mı işlemci Ryzen 7 9850X3D alıcam ekran kartı da rx 9900 XT olucak sizde hangi anakartı almalıyım fiyat farkı var arada gigabyte daha ucuz fiyat arttırıp ASUS almama değer mi ?
öyle bir ekran kartı mı varmış hocam bizim haberimiz yok .D

10900xt alicam insallah hocam bende yarın

İhtiyacına bağlı. Performans olarak bir fark yok. Oyun için topluyorsan ucuzu al

Hazır sistem falan mı sadece bu ikisini mi alabiliyorsun başka olur mu? Şahsen 9850X3D alıyorsan anakartta ucuza kaçma derim.

Wifi aramıyorsaniz asrock b850a pro alablrsniz
Asrock alınmaz özellikle de 3D işlemci için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyaz rengi yok bunun sanırım beyaz arıyorum. ayrıca asusla aynı performansta mı bu? farklar neler
Beyaz istiyorsanız şunun tasarımını çok beğeniyorum şahsen, donanım olarak da Asustan iyi sayılır. Eagle olanı zaten değerlendirmeye bile almıyorum 8 faz var anakartta biraz giriş seviyesi kalıyor.

Son düzenleme:
Asrock alınmaz özellikle de 3D işlemci için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz istiyorsanız şunun tasarımını çok beğeniyorum şahsen, donanım olarak da Asustan iyi sayılır. Eagle olanı zaten değerlendirmeye bile almıyorum 8 faz var anakartta biraz giriş seviyesi kalıyor.
Neden asrock alınmıyor?

beyaz rengi yok bunun sanırım beyaz arıyorum. ayrıca asusla aynı performansta mı bu? farklar neler
Asus rog x870f ten bahsediyorsunuz tabii ki olamaz.Aradaki fiyat farkı boşuna değil.Beyaz hali da mevcut.2 model var fakat ikisi arasında ki vram sıcaklıklarına bakmak lazm
bi ara 9800x3d yakıyo haberleri çıktı ondan
Bu forumda 1 tane bir şey görülüyor ve "Alınmaz" denilmesi o kadar ahmakça ki.

Geri