SyFox
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,180
@Devilll20 bir sorun olmuyor diye biliyorum bir sorun oluyor mu hocam ?
cl değeri ve mhzz aynı olduğu için sıkıntı yok hocam@Devilll20 bir sorun olmuyor diye biliyorum bir sorun oluyor mu hocam ?
2 tane daha bu sefer patriot aldım umarım uyumlu olur mhz ve cl değerleri aynıcl değeri ve mhzz aynı olduğu için sıkıntı yok hocam
@Devilll20 bir sorun olmuyor diye biliyorum bir sorun oluyor mu hocam ?
yeni aldığım uyumlu olur umarımNadirde olsa oluyor, Özellikle am5 çok sıkıntılı nerdeyse 4 yıl oluyo am5 çıkalı hala ram konusunda stabil değil. Üstüne farklı ram kullanmak sorun çıkmaması büyük şans olur
beyler bana kalsa 5060 ti yada 5070 alırım ama şimdi düşününce aradaki fiyat farkı + 12 gb vram (5070) bunları düşününce mantıksız geliyo açıkcası
Alabileceğin en iyi 2 fanlı 9060xt 18-19k çok iyi bu kart için , alınır.selamlar vatan bilgisayarda 9060 xt gpu indirim ile 18 bine düşmüş durumda 4060 dan geçiş yapacağım sizce alınır mı bende 3 fan takıntısı var bu 2 fanlı lakin aradaki fiyatı düşününce 2 fanlı mantıksız gelmiyor siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
XFX SWIFT RADEON RX 9060 XT GAMING DUAL OC 16GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı
XFX SWIFT RADEON RX 9060 XT GAMING DUAL OC 16GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XFX SWIFT RADEON RX 9060 XT GAMING DUAL OC 16GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
2. el olsa ben varya çok iyi kartlar alırdım ama 2. elde gpulara biliyosun güven olmuyo 1. si bozulsa arkanda duran biri yok 2. si bazıları çok yüklenerek gpunun içine ediyo güven olmuyo açıkcasıVram takıntın varsa 5070 fiyatına 2. El RX 7900XTX al 24 GB 4 5 yıl bana mısın demez
RT gelmiş geçmiş en büyük balondur performansın ırzına geçerek minimum kalitede görüntüyü güzelleştiriyor tamamen optimize olana kadar kullanılmamalı.hocam ben rt açmadan oyun oynayamıyorumfsr ile birlikte açsam iyi fps verirmi acaba
AMD ile Nvidia Vram kullanım metodları ap ayrı dünyalarda Oyüzden 2 markanın Bellek miktarını kıyaslamak doğru değil , AMD Oyuna girerken Oyundaki bütün görsel kalıpları Senin Max Vram bellek kapasiteni dolduracak şekilde İçeride hapseder Oynarken Vram bellekleri üzerinden Çağırma yapar buda Vram bellek miktarını ciddi oranda sömürür . Nvidia ise bu konuda ciddi cömerttir Vramde Tutmaz oyunun içindeyken ihtiyaç halinde Belleğe getirip o şekilde görüntü verir oyüzden Vram bellek kullanımı her zaman AMD oranla daha düşüktür. Tabi bu senaryo 1080p ve 2k çözünürlük için Daha stabil iken 4K da işler sarpa sarıyor AMD nin 16GB vram sınırda FPS droplarlar ile boğuşurken Nvidia 16GB Vram ile stabil performans sunabiliyor. Oyüzden Bu konuyu istersen yapay zekaya sorabilirsin daha fazla arguman ile açıklayabilir bu sebeple 2 markanın Vram oranını kıyaslamak doğru değil.beyler bana kalsa 5060 ti yada 5070 alırım ama şimdi düşününce aradaki fiyat farkı + 12 gb vram (5070) bunları düşününce mantıksız geliyo açıkcası
yani şöyle diyim çok büyük RT bağımlısıyım daha önce 2 kez amd kart kullandım nvidia 4060 alınca bi nebze rahatladım ama bu sefer de vrame takıldım ben oyunları hem rt hem en yüksek grafiklerde oynadığım için 8 gb nin 7 si full dolu oluyorAMD ile Nvidia Vram kullanım metodları ap ayrı dünyalarda Oyüzden 2 markanın Bellek miktarını kıyaslamak doğru değil , AMD Oyuna girerken Oyundaki bütün görsel kalıpları Senin Max Vram bellek kapasiteni dolduracak şekilde İçeride hapseder Oynarken Vram bellekleri üzerinden Çağırma yapar buda Vram bellek miktarını ciddi oranda sömürür . Nvidia ise bu konuda ciddi cömerttir Vramde Tutmaz oyunun içindeyken ihtiyaç halinde Belleğe getirip o şekilde görüntü verir oyüzden Vram bellek kullanımı her zaman AMD oranla daha düşüktür. Tabi bu senaryo 1080p ve 2k çözünürlük için Daha stabil iken 4K da işler sarpa sarıyor AMD nin 16GB vram sınırda FPS droplarlar ile boğuşurken Nvidia 16GB Vram ile stabil performans sunabiliyor. Oyüzden Bu konuyu istersen yapay zekaya sorabilirsin daha fazla arguman ile açıklayabilir bu sebeple 2 markanın Vram oranını kıyaslamak doğru değil.
Not : RT olmadan oynayamam diyorsan AMD sakın alma Ciddi Kötü performans var İyice araştır öyle satın al AMD saf kas gücü için tercih etmelisin özellikle Rekabetçi oyunlarda 500+fps hedefliyorsan