Grealish Ertuğrul
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 483
Reddit ve kartin marka modelini yazarsan ilk çıkan sonuclarin hepsinde gürültülü olduğundan bahsediliyor.
Diger kullanan kişiler de toksik toksik yorum ve tavirlara girmeden kendi tecrübelerini yazarsa daha iyi anlaşılır.
Kasam da gayet hava akışı iyi bir kasa lian li lancool 215. Önde 200mm 2 adet dev fani var. Ve kesinlikle amd wraith stealth işlemci stok soğutucusunu bastiriyor fanin kalkış sesi. Herhangi bir coil whine yok. Karti aldığım gün bütün performans vb testleri geminiyle yaptim. Sorun da yok kartta. Ama UV ile ugrasmadim henüz.
2-3 ay önce yaptım zaten o dediğini. Reddit olsun başka yabancı forumlar olsun farklı mecralarda araştırdım. Bu kart hakkında ortak görüş "Uyguna buluyorsan yapıştır geç, büyük markaların giriş modellerinden iyi" tarzındaydı ve aynen dedikleri gibi çıktı. 1 değil 2 tane satın aldığımı da söyleyeyim, tek bir örnek üzerinden konuşmuyorum yani. Stok işlemci fanını en düşük devirde bile bastırıyor demişsin, kartın en düşük devri olan 1400 RPM'de benim kartı belirgin duymam için kafamı kasanın içine sokarak oyun oynamam gerekiyor. CW da çıkmadı. Ya sende ekstra bir gürültü hassasiyeti var ya da kart fanlarında bir balans problemi var. Eğer en düşük RPM'de cidden rahatsız ediyorsa garantiye göndermek iyi olabilir normal gelmedi bana. Gürültü hassasiyetin varsa kartı satıp 55-60K ve üstüne daha sessiz modellere bakabilirsin ama onlarda bile CW çıkmayacağının garantisi yok mesela. Parayla bile saadet yakalanmıyor bu devirde