🔥İndirim Vatan ekran kartları yine indirimde

1772939325000.webp

sepette indirim uygulanmıyor

magnetic siyah-beyaz farkı 4bin ya..
İndirim hala devam ediyor bu arada

Etmiyormuş sadece yazısını kaldırmayı unutmuşlar sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konudan biraz bağımsız gözünü sevdiğimin 9070xt red devil'ı yük altında 700rpm de çalışıyor :cool:
Kaça almıştınız

ben de ona bakıyorum cok fark var mı acaba..
Vatanda farklı bir magneticin yorumuna baktım fanların yalpaladığını söylemiş tam oturtamamış olabilir. Redditte magneticlerin bazıları absürt sıcaklıklar almış bazılarında normal xfx zaten sesli çalışıyorken magneticler iyice sesliymiş anladıgım kadarıyla en kötü iade ederim diye iptal etmek istemedim ben

Son düzenleme:
İndirim hala devam ediyor bu arada

Etmiyormuş sadece yazısını kaldırmayı unutmuşlar sanırım

Kaça almıştınız

Vatanda farklı bir magneticin yorumuna baktım fanların yalpaladığını söylemiş tam oturtamamış olabilir. Redditte magneticlerin bazıları absürt sıcaklıklar almış bazılarında normal xfx zaten sesli çalışıyorken magneticler iyice sesliymiş anladıgım kadarıyla en kötü iade ederim diye iptal etmek istemedim ben
33.5k idi yanlış hatırlamıyorsam

5070 ti çok pahalı bir kart 40k civarına düşmediği sürece benim için hep mantıksız olacaktır. 30k civarı 9070xt varken GAMİNG için 10k fazla vermek yerine gider işlemciyi upgrade ederim şahsen.
Single player oyunlar oynayacaksan işlemciyi yükseltmen ahım şahım bir fark yaratmayacak. Nvidiadaki grame gen AMD'dekinden daha iyi çalışıyor, dlss fsr'dan daha iyi çalışıyor. 9070xt 7800x3d kombosu single player oyunda 5070ti, 7500f kombosundan daha net bir görüntü veya daha akıcı bir performans sunmayacaktır diye düşünüyorum.

Minimum devir 1600 değil 1400 RPM, 1200 falan olsaydı ideal olurdu ama dert edilecek bir durum değil. Yazan yanlış yazmış. Kulaktan dolma bilgi girmişler bizim yerli forumlardaki çoğu kişinin yaptığı gibi :kekw: Prime 5070 Ti mı Windforce SFF mi Inno x3 mü diye sorulursa Prime > Inno X3 > Windforce SFF derim(duyum değil tecrübe). Genelde Prime hak ettiğinden çok daha pahalıya satıldığı için önermek zor oluyor. Aslında PTM kullanılan ve yeterli soğutmaya sahip bir model ama fiyat işte... Zotac ile Inno kardeş firma olmalarına rağmen Zotac'ta "fan rattling" şikayetleri var Inno'da denk gelmedim henüz. Benim aldıklarımda da bir sorun çıkmadı

"Ani fan çalışma sesi" derken fanlar maksimum devire çıkıp geri mi düşüyor yoksa direkt 1400-1500'den başlaması mı rahatsız edici geldi? Eğer ikincisiyse kartın ayarı böyle yapacak bir şey yok hocam. "Sen istiyor premium fanlı 5070 Ti verecek 55-60K lira" diyorlar ben yokum o işe :) 15K az verip biraz daha desibel çekmek benim için problem değil. 60K veriyorsam 5080 alırım 5070 Ti yerine
1400le 1600 arasında öyle çok bir fark yok. Heralde eli sürçmüş. Sonucta ana fikir fanlarin baslangic hızının yüksek ve sesli olması.

Puanlarla thermalright Phantom Spirit de aldım. Onu da monte ettim de henüz çalıştırmadım PC'yi grip kapinca... simdi bu soğutucunun sessiz fanlariyla iyice ortaya çıkar bakalim sesi neymis GPU'nun.

Haa bir de benim kasadaki (Lian Li Lancool 215) diğer fanlar da baya sessizler belki ondan da daha öne çıkıyor olabilir GPU sesi. Kasamin ön fanlari 200mm ve max 800rpm. Sessiz fanlar denebilir. Bir de egzoz fani var ki o tamamen sessiz. Baska da fan yok kasada.

Kisaca evet ahhh MSI ahh. Para yetseydi de gene güzel sessiz bir MSI alsaydik.. kismet.

Bi tane ben çektim uyguna gelmedi ama setup beyaz sanırım bunların soğutucusu core modeline göre daha büyük

Ekler

• IMG_1537.webp
    IMG_1537.webp
    43.9 KB · Hit: 78
Kisaca evet ahhh MSI ahh. Para yetseydi de gene güzel sessiz bir MSI alsaydik.. kismet.

Bence kartı satın, zaten zamanında aldığınız fiyata direkt okutabilirsiniz, sonrasında hangi modelde gözünüz kaldıysa onu alın yoksa asla memnun olamayacaksınız gibi görünüyor

Bi tane ben çektim uyguna gelmedi ama setup beyaz sanırım bunların soğutucusu core modeline göre daha büyük
Solid olan model 2,5cm daha uzun ve 2cm daha kalın yani bloğu biraz daha büyük bir model ama arada 14 bin TL fazla verecek bir fark kesinlikle yok hocam, 14 bin çok uçuk bir fark.

Solid olan model 2,5cm daha uzun ve 2cm daha kalın yani bloğu biraz daha büyük bir model ama arada 14 bin TL fazla verecek bir fark kesinlikle yok hocam, 14 bin çok uçuk bir fark.
sormayın hocam sistem beyaz olunca el mahkum yoksa çekmiştim 61k dan hiç farketmezdi benim açımdan

Güzel model kaslı. Core modelleri küçük ve bloğu daha zayıf.
soğutması güzelse sessizse memnun kalırım illaki hocam sanırım aynı soğutmayı 5090 a da koymuşlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,321
Üyeler
190,012
Son üye
minder
Geri