UchihaGhost
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
sepette indirim uygulanmıyor
Alıntıyı görüntüle
sepette indirim uygulanmıyor
tamam teşekkür ederim bilgi içinSaat 22:00 - 06:00 arası oluyor indirimler hocam, akşam 10'da bir daha deneyin
İndirim hala devam ediyor bu aradamagnetic siyah-beyaz farkı 4bin ya..
Kaça almıştınızKonudan biraz bağımsız gözünü sevdiğimin 9070xt red devil'ı yük altında 700rpm de çalışıyor![]()
Vatanda farklı bir magneticin yorumuna baktım fanların yalpaladığını söylemiş tam oturtamamış olabilir. Redditte magneticlerin bazıları absürt sıcaklıklar almış bazılarında normal xfx zaten sesli çalışıyorken magneticler iyice sesliymiş anladıgım kadarıyla en kötü iade ederim diye iptal etmek istemedim benben de ona bakıyorum cok fark var mı acaba..
33.5k idi yanlış hatırlamıyorsamİndirim hala devam ediyor bu arada
Etmiyormuş sadece yazısını kaldırmayı unutmuşlar sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaça almıştınız
Vatanda farklı bir magneticin yorumuna baktım fanların yalpaladığını söylemiş tam oturtamamış olabilir. Redditte magneticlerin bazıları absürt sıcaklıklar almış bazılarında normal xfx zaten sesli çalışıyorken magneticler iyice sesliymiş anladıgım kadarıyla en kötü iade ederim diye iptal etmek istemedim ben
Single player oyunlar oynayacaksan işlemciyi yükseltmen ahım şahım bir fark yaratmayacak. Nvidiadaki grame gen AMD'dekinden daha iyi çalışıyor, dlss fsr'dan daha iyi çalışıyor. 9070xt 7800x3d kombosu single player oyunda 5070ti, 7500f kombosundan daha net bir görüntü veya daha akıcı bir performans sunmayacaktır diye düşünüyorum.5070 ti çok pahalı bir kart 40k civarına düşmediği sürece benim için hep mantıksız olacaktır. 30k civarı 9070xt varken GAMİNG için 10k fazla vermek yerine gider işlemciyi upgrade ederim şahsen.
1400le 1600 arasında öyle çok bir fark yok. Heralde eli sürçmüş. Sonucta ana fikir fanlarin baslangic hızının yüksek ve sesli olması.Minimum devir 1600 değil 1400 RPM, 1200 falan olsaydı ideal olurdu ama dert edilecek bir durum değil. Yazan yanlış yazmış. Kulaktan dolma bilgi girmişler bizim yerli forumlardaki çoğu kişinin yaptığı gibiPrime 5070 Ti mı Windforce SFF mi Inno x3 mü diye sorulursa Prime > Inno X3 > Windforce SFF derim(duyum değil tecrübe). Genelde Prime hak ettiğinden çok daha pahalıya satıldığı için önermek zor oluyor. Aslında PTM kullanılan ve yeterli soğutmaya sahip bir model ama fiyat işte... Zotac ile Inno kardeş firma olmalarına rağmen Zotac'ta "fan rattling" şikayetleri var Inno'da denk gelmedim henüz. Benim aldıklarımda da bir sorun çıkmadı
"Ani fan çalışma sesi" derken fanlar maksimum devire çıkıp geri mi düşüyor yoksa direkt 1400-1500'den başlaması mı rahatsız edici geldi? Eğer ikincisiyse kartın ayarı böyle yapacak bir şey yok hocam. "Sen istiyor premium fanlı 5070 Ti verecek 55-60K lira" diyorlar ben yokum o işe15K az verip biraz daha desibel çekmek benim için problem değil. 60K veriyorsam 5080 alırım 5070 Ti yerine
Kisaca evet ahhh MSI ahh. Para yetseydi de gene güzel sessiz bir MSI alsaydik.. kismet.
Açılmış kutuyu sadece Amazon iade alıyor maalesefevet kanka. furmark konusu için https://forum.donanimarsivi.com/konu/zotac-solid-core-oc-5080-furmark-testi.1212355/#post-10913860
iade etmenin hiçbir yolu yok mu bu kartı. 5000 iyiymiş içime oturdu @golyat
Güzel model kaslı. Core modelleri küçük ve bloğu daha zayıf.Bi tane ben çektim uyguna gelmedi ama setup beyaz sanırım bunların soğutucusu core modeline göre daha büyük
Solid olan model 2,5cm daha uzun ve 2cm daha kalın yani bloğu biraz daha büyük bir model ama arada 14 bin TL fazla verecek bir fark kesinlikle yok hocam, 14 bin çok uçuk bir fark.Bi tane ben çektim uyguna gelmedi ama setup beyaz sanırım bunların soğutucusu core modeline göre daha büyük
sormayın hocam sistem beyaz olunca el mahkum yoksa çekmiştim 61k dan hiç farketmezdi benim açımdanSolid olan model 2,5cm daha uzun ve 2cm daha kalın yani bloğu biraz daha büyük bir model ama arada 14 bin TL fazla verecek bir fark kesinlikle yok hocam, 14 bin çok uçuk bir fark.
soğutması güzelse sessizse memnun kalırım illaki hocam sanırım aynı soğutmayı 5090 a da koymuşlarGüzel model kaslı. Core modelleri küçük ve bloğu daha zayıf.