🔥İndirim Vatan ekran kartları yine indirimde

O quicksilver magnetici almayı düşünenler kaçırmadan alsın.2025 sonunda 9070xt alırken bu fan yapısı ve modele çok gözüm kaldı.Güncel olarak Swift modelini kullanyıorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Quick silver daha üst model direkt alın.
Hocam ben aldım ama beyaz swift var 1.5 k farkla gerçekten değer mi acaba aralarında performans farkı var mıdır? Siyah gözüme çok itici geldi şu anda

Bahsettiğin şikayetlerin linklerini atabilir misin ben araştırırken "bir dolu şikayet" görememiştim eğer gözden kaçırdığım bir şey varsa okumak isteri

Reddit ve kartin marka modelini yazarsan ilk çıkan sonuclarin hepsinde gürültülü olduğundan bahsediliyor.

Diger kullanan kişiler de toksik toksik yorum ve tavirlara girmeden kendi tecrübelerini yazarsa daha iyi anlaşılır.
Kasam da gayet hava akışı iyi bir kasa lian li lancool 215. Önde 200mm 2 adet dev fani var. Ve kesinlikle amd wraith stealth işlemci stok soğutucusunu bastiriyor fanin kalkış sesi. Herhangi bir coil whine yok. Karti aldığım gün bütün performans vb testleri geminiyle yaptim. Sorun da yok kartta. Ama UV ile ugrasmadim henüz.

Önceki MSI Gaming X'in sessizligini aratıyor. Ama bütçe buna yetti yapacak bir sey yok.

1772932933686.webp
1772932892593.webp
rtx 5080 almayı düşünüyorum hangisini almak mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,317
Üyeler
190,011
Son üye
dogan52