Aynaya baksan daha komik seyler görürsün bence. Daha çok gülersin.Amd stok sogutucu sesini bastırıyor demen komikti mesela![]()
Aynaya baksan daha komik seyler görürsün bence. Daha çok gülersin.Amd stok sogutucu sesini bastırıyor demen komikti mesela![]()
Ağlayacaksan oynamayalımAynaya baksan daha komik seyler görürsün bence. Daha çok gülersin.
Çoluk çocuksun belli ki. Hadi git kumda oyna çocuğum.Ağlayacaksan oynamayalım![]()
galiba çıkıyor. psu da almam lazım sen aldın mı?Fanlar çıkıyor muhiç bakmadım bile valla karta aldım 5070ti boyumu aşınca. Buna am4 ekran kartı almam lazım acilinden işlemci ne gider acaba?
Zaten benzer sikayetler dolu bu kartlarla ilgili
Bende bi tane 650w var şuanki sisteme 1000lik taktım duruma göre denicem. Ama 1.5k farkla beyaz almakta varya swift olan bilemedim.galiba çıkıyor. psu da almam lazım sen aldın mı?
Emzik verem eve gelen misafir çocuğu gibi ağlamana gerek yok bu kadarÇoluk çocuksun belli ki. Hadi git kumda oyna çocuğum.
Hocam ben aldım ama beyaz swift var 1.5 k farkla gerçekten değer mi acaba aralarında performans farkı var mıdır? Siyah gözüme çok itici geldi şu andaO quicksilver magnetici almayı düşünenler kaçırmadan alsın.2025 sonunda 9070xt alırken bu fan yapısı ve modele çok gözüm kaldı.Güncel olarak Swift modelini kullanyıorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Quick silver daha üst model direkt alın.
quick silver daha üst model demiş.Hocam ben aldım ama beyaz swift var 1.5 k farkla gerçekten değer mi acaba aralarında performans farkı var mıdır? Siyah gözüme çok itici geldi şu anda
Evet ama renk çok itici geliyor. Beyaz candır ya iptali çaktım ama limit gelmez 2 saate zor neyse sağlık olsun.quick silver daha üst model demiş.
magnetic siyah-beyaz farkı 4bin ya..Evet ama renk çok itici geliyor. Beyaz candır ya iptali çaktım ama limit gelmez 2 saate zor neyse sağlık olsun.
Bahsettiğin şikayetlerin linklerini atabilir misin ben araştırırken "bir dolu şikayet" görememiştim eğer gözden kaçırdığım bir şey varsa okumak isteri