YD Telefon önerisi lazım

SerkanK.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
509
Beyler Yd server kayıt veya direnç yapılabilen ve sanpdragon 8 gen 5 elite islemcili bir telefon modeli varmı bildiğiniz.
Benim bildigim suanlık boyle bir model yok ama bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
S23 ultradan geçmeyi planlıyorum ama yd cihaz olarak kullanmak istemiyorum.

Beyler Yd server kayıt veya direnç yapılabilen ve sanpdragon 8 gen 5 elite islemcili bir telefon modeli varmı bildiğiniz.
Benim bildigim suanlık boyle bir model yok ama bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
S23 ultradan geçmeyi planlıyorum ama yd cihaz olarak kullanmak istemiyorum.
serverlar kapandı kayıt yok. güncel xiaomilere de direnç falan atılmıyo artık kayıt çok zor gelmiyo. tr bi cihaza geç ya da s23 ultrada kal

s23u dan memnun isen kalmanı öneririm.
Aşağıda kayıtlı olan modeller yazıyor göz atabilirsin. Önerim pixel 10 pro xl olurdu. GPU tarafında kısıtlanma olsa da cpu ve AI olarak baya iyi. Kamera özellikleri 17pmx den bir tık iyi diye biliyorum. Ekranı ise çook kaliteli. Çok oyun oynamıyorsan pixel öneririm.
1772988749100.webp

1772988759124.webp

1772988770257.webp

Aşağıda kayıtlı olan modeller yazıyor göz atabilirsin. Önerim pixel 10 pro xl olurdu. GPU tarafında kısıtlanma olsa da cpu ve AI olarak baya iyi. Kamera özellikleri 17pmx den bir tık iyi diye biliyorum. Ekranı ise çook kaliteli. Çok oyun oynamıyorsan pixel öneririm.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
S23 ultradan memnunum ama 2023 sonundan beridir kullaniuorum. Bir degisiklik olsun istiyorum fakat amiral modellerde kayıt olmuyor bayadır. S23 ultrada ise baya ozellik acik kaldigi ve bataryası ise 3800 mah a dustugu icin gun içinde 2 kere sarja fullemem gerekiyor buda canımı sıktı (3.parti yazilımdan baktım).
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İşlemcisi beni üzer snapdragon secmemin sebebi buydu zaten. S23 ultradan daha iyisine gecmiyorsam gecmemin pek bir anlami kalmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,498
Üyeler
190,051
Son üye
Zararsız Yaratık
Geri