Yardım 2100Tlye %80 sağlıklı samsung 970 evo plus 500gb alınır mı

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2200
Merhaba, yeni bir sistem dizeceğim ama tek eksik kalan nokta ssd oldu. Ssdler 1 sene önce baktığım fiyattan çok fazla olmuşlar, 2100tl fiyatıyla %80 sağlıklı samsung 970 evo plus 500gb alınır mı? Açıkcası pek piyasayı ve ssdleri bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim veya hızlı harddisk önerileriniz var mı?

Merhaba, yeni bir sistem dizeceğim ama tek eksik kalan nokta ssd oldu. Ssdler 1 sene önce baktığım fiyattan çok fazla olmuşlar, 2100tl fiyatıyla %80 sağlıklı samsung 970 evo plus 500gb alınır mı? Açıkcası pek piyasayı ve ssdleri bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim veya hızlı harddisk önerileriniz var mı?
Sağlık çok önemli değil açıkçası :D hızlar ne alemde ona bakmak lazım.

bence alınmaz. açıkcası bana şöyle bişey denk geldi; laptop çıkması 1tb micron ssd ile 512gb samsung ssd 2500tl aldım. sağlıklar %90 üstü

Hocam crsytaldiskinfo ekranını komple ss atın bir bakalım.
Hocam hafta sonu bakmaya gideceğim o zaman atarım ayrıca çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence alınmaz. açıkcası bana şöyle bişey denk geldi; laptop çıkması 1tb micron ssd ile 512gb samsung ssd 2500tl aldım. sağlıklar %90 üstü
Anladım hocam teşekkür ederim

Hocam hafta sonu bakmaya gideceğim o zaman atarım ayrıca çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım hocam teşekkür ederim
300tbw ömrü var hani sağlığı %80 olsa bile eğer çok yıpranmamışsa alabilirsin , ve rica ederiz :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,016
Üyeler
189,959
Son üye
Eren Brando
Geri