Ekran Kartı Vida Somunu ve Vidası Sıkıştı

xenk2626

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,622
Selamlar 1050 gaming x kartımda macun yeniledim somun vida ile sıkıştı açılmıyor vida yalama oldu beou anahtarı ile bile sabitleyip açamadım ne yapabilirim kartı satıcam satamıyorum kapatıcam kapatamıyorum

Ekler

• Screenshot_20260308_133900_Gallery.webp
    Screenshot_20260308_133900_Gallery.webp
    220.4 KB · Hit: 81
  • 13165.webp
    13165.webp
    175.8 KB · Hit: 79
Hocam en kötü dramel ile vida başını keserek çıkarabilirsiniz ama riskli

geçmiş olsun hocam

Keske elimden bir sey gelseydi. Gecmis olsun. Bu tip durumlarda vida eger bant ya da basit cikarma yontemleri ile cikmiyorsa statik elektrige dikkat edip vida sokucu setleri kullanmak daha dogru diye dusunuyorum. Dusunuyorum vidayi kesmek cok riskli geliyor ozellikle cikan parcalarin yuzeye yapisacak kadar kucuk olmasi kisa devre riskini arttiriyor.ayrica keserken veya delerken cikan isida zarar verir diye dusunuyorum.

Geçmiş olsun knk. Ücreti mukabilinde bir hayat dersi aldın, öyle düşün. Ha birde, konuya şahit olan arkadaşlar "aç youtube'dan yaparsın" diyen işgüzar insanlara bu konunun linkini atarsınız.

Geçmiş olsun knk. Ücreti mukabilinde bir hayat dersi aldın, öyle düşün. Ha birde, konuya şahit olan arkadaşlar "aç youtube'dan yaparsın" diyen işgüzar insanlara bu konunun linkini atarsınız.
Ya boru anahtarı-pense-kargaburun-japon+tornavida herşeyi denedim olmadı en son olduğu gibi oturtayım dedim ondada böyle bişey oldu Allah'tandır pahalı kart değil ve yeni 2 tane kart almıştım

Şansızlık ya, bende msi 2060 gaming z yi termal macunu değiştirirken direk dıştaki backplate deki vida sıkıştı, böyle yaylı vidaydı, boku yedik dedim yağ fln bir şekilde çıkardım. Halbuki öncedende kartı açmıştım. O gün bugündür vidaları ne çok sıkarım ne de özensiz şekilde açarım he tabi bu ikiside bu durumdan %100 kurtulmanı sağlamıyor ama mutluyum😂 en kötü vidaları çok sıkmayınca kasa gibi şeylerin boyasını sökmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He ya, özellikle ekipman yoksa havya veya diğer ısı ekipmanları olmayınca. Olsa da nasıl kullanacaksın, sihirli değnek gibi dokununca her şey çözülmüyor 😂

Şansızlık ya, bende msi 2060 gaming z yi termal macunu değiştirirken direk dıştaki backplate deki vida sıkıştı, böyle yaylı vidaydı, boku yedik dedim yağ fln bir şekilde çıkardım. Halbuki öncedende kartı açmıştım. O gün bugündür vidaları ne çok sıkarım ne de özensiz şekilde açarım he tabi bu ikiside bu durumdan %100 kurtulmanı sağlamıyor ama mutluyum😂 en kötü vidaları çok sıkmayınca kasa gibi şeylerin boyasını sökmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He ya, özellikle ekipman yoksa havya veya diğer ısı ekipmanları olmayınca. Olsa da nasıl kullanacaksın, sihirli değnek gibi dokununca her şey çözülmüyor 😂
O kart ile 3060ti takaslayıp üstüne 6500tl aldım o parayla rx6600 aldım sadece macun yeniledim

Ekler

• 13493.webp
    13493.webp
    1.2 MB · Hit: 9
  • 13814.webp
    13814.webp
    251.8 KB · Hit: 9
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,336