Ucuza 9060xt sistem mi yoksa daha pahalıya 9070xt sistem mi

MECemre

80+
Reaksiyon skoru
0
Sistemler tamamen sıfır kendim topluyorum.
9060xt sistem yaklasık 49bin TL.
9070xt sistem yaklaşık 63 bin TL.
Pahalı olanı almam için daha uzun süre beklemem gerek ve daha fazla para biriktirmem gerek ama ucuz olanı hemen alabiliyorum, sizce beklemeye ve paraya değer mi?

Son düzenleme:
Sistemler tamamen sıfır kendim topluyorum.
9060xt sistem yaklasık 49bin TL.
9070 sistem yaklaşık 63 bin TL.
Pahalı olanı almam için daha uzun süre beklemem gerek ve daha fazla para biriktirmem gerek ama ucuz olanı hemen alabiliyorum, sizce beklemeye ve paraya değer mi?
Değer ama 9070xt ise

fiyatlar artıyor gibi görünüyor hocam yaklaşık 3-5 gün önce 9060xt ddr5 sistemler 43k idi şuan 46oldu

1080p de kullanacaksanız gerek yok 2k için değer ama ihtiyacınıza kullanım amacınıza göre değişir burada da kararı sizin vermeniz gerek

1080p de kullanacaksanız gerek yok 2k için değer ama ihtiyacınıza kullanım amacınıza göre değişir burada da kararı sizin vermeniz gerek
2k oyun ve blender fln.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Değer ama 9070xt ise
XT ben yanliş yazmışım.

fiyatlar artıyor gibi görünüyor hocam yaklaşık 3-5 gün önce 9060xt ddr5 sistemler 43k idi şuan 46oldu
Yani sizce hangisi?

2k oyun ve blender fln.

XT ben yanliş yazmışım.

Yani sizce hangisi?
Hocam blender de baya önemli ise sizin için 5070 çok daha mantıklı olur ama blender öyle çok önemli değil fazla ciddi bir iş için kullanmıyorum genellikle oyun diyosan 9070xt ama düz 5070 bile blenderde cok daha iyidir

Bekleyebilirsin hocam ama kimse garanti veremez sen 63k biriktirdiğinde sistem 70-75 de olabilir belki düşer tabii onu da bilemeyiz

Geri