Mindustry
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 383
Belkin WCA013 45W şarj aleti 566TL
Linklerini eklediğim şarj aletlerinin hepsi USB PD 3.0 desteklediği için Apple ürünleriyle uyumlu.
Xiaomi, Oppo, Vivo, Honor vb çinli markalara ait ürünleriniz için USB PD ile kaç Watt hızında şarj olabildiğini öğrenip almaya karar verin.
Bu tarz Çinli markalarda şarj protokolleri çoğu zaman firmaya özel oluyor.
Samsung SFC (Süper Hızlı Şarj) 2.0 45W için almayı düşünen arkadaşlar: Belkin 45W şarj aleti PPS 5-16V/3A protokolüyle Galaxy S25, S26 serisi ve Tab S11 serisini SFC 2.0 45W modunda destekliyor. S25 serisinden önceki modellerin PPS 3.3V-11V/5A güç profili bu şarj aletinde olmadığı için SFC 25W modunda şarj eder.
Samsung SFC 2.0 45W hızında şarj olan tüm modeller ile uyumlu olan Baseus PicoGo 45W modeli 700 TL, Ugreen Nexode 45W Çift port şarj aleti 750TL
Hatırlatayım, Galaxy S25 serisinden önceki modellerde SFC 2.0 45W şarj için 100W/5A şarj kablosu gerekiyor.
www.trendyol.com
Samsung cihazıma hangi şarj aleti ve kablo uyumlu diye soranlar için bir rehber hazırladım.
Samsung marka telefonunuzu veya tabletinizi şarja taktığınızda ekranda çıkan şarj animasyonu rengi ve yazı kaç watt maksimum gücü ifade ediyor?
İndirimdeki 100W/5A ve 60W/3A şarj kablolarını önceki konuda paylaştım.
Belkin Kompakt Duvar Şarj Cihazı 45 W, Apple iPhone 17, 16 and 15 Serisi, Samsung Galaxy S25, iPad, AirPods ve Daha Fazlası için USB-C Güç İletimli Hızlı Şarj, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
Belkin Kompakt Duvar Şarj Cihazı 45 W, Apple iPhone 17, 16 and 15 Serisi, Samsung Galaxy S25, iPad, AirPods ve Daha Fazlası için USB-C Güç İletimli Hızlı Şarj, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
amzn.eu
Linklerini eklediğim şarj aletlerinin hepsi USB PD 3.0 desteklediği için Apple ürünleriyle uyumlu.
Xiaomi, Oppo, Vivo, Honor vb çinli markalara ait ürünleriniz için USB PD ile kaç Watt hızında şarj olabildiğini öğrenip almaya karar verin.
Bu tarz Çinli markalarda şarj protokolleri çoğu zaman firmaya özel oluyor.
Samsung SFC (Süper Hızlı Şarj) 2.0 45W için almayı düşünen arkadaşlar: Belkin 45W şarj aleti PPS 5-16V/3A protokolüyle Galaxy S25, S26 serisi ve Tab S11 serisini SFC 2.0 45W modunda destekliyor. S25 serisinden önceki modellerin PPS 3.3V-11V/5A güç profili bu şarj aletinde olmadığı için SFC 25W modunda şarj eder.
Samsung SFC 2.0 45W hızında şarj olan tüm modeller ile uyumlu olan Baseus PicoGo 45W modeli 700 TL, Ugreen Nexode 45W Çift port şarj aleti 750TL
Hatırlatayım, Galaxy S25 serisinden önceki modellerde SFC 2.0 45W şarj için 100W/5A şarj kablosu gerekiyor.
Baseus PicoGo GaN Super Hızlı1C 45W Extra Küçük Boyutlu Şarj Cihazı Beyaz - Fiyatı, Yorumları
PicoGo GaN Super Hızlı1C 45W Extra Küçük Boyutlu Şarj Cihazı Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Samsung cihazıma hangi şarj aleti ve kablo uyumlu diye soranlar için bir rehber hazırladım.
Dostlar, Samsung cihazlar için şarj aleti alırken çoğumuz uyumluluk konusunda yamuluyoruz. Tabii ki bunun asıl sebebi Samsung'un ve şarj aleti üreten firmaların yeterli bilgiyi tüketiciye sunmamaları. Samsung cihazınızla uyumsuz şarj aletlerine boşuna para harcamamanız için bir rehber hazırlama ihtiyacı hissettim.
Samsung marka telefonunuzu veya tabletinizi şarja taktığınızda ekranda çıkan şarj animasyonu rengi ve yazı kaç watt maksimum gücü ifade ediyor?
| Şarj Modu | Maksimum Güç |
| Süper... |
- Mindustry
- Cevaplar: 28
- Forum: Aksesuarlar
İndirimdeki 100W/5A ve 60W/3A şarj kablolarını önceki konuda paylaştım.
Sanırım piyasadaki en uygun fiyatlı 100W kablo. Alıp test ettim. Kalitesi bence başarılı. Şarj aleti 47W ve şarj ettiğim cihaz en fazla 45W desteklediği için maksimum 4.3 Amper ölçtüm. 100W / 5A güç aktarımı yapar gibi.
Linkini paylaştığımın dışında kalan seçeneklerin markasının farklı olduğuna dikkat edin. Sadece Simex monde markasını öneriyorum. Diğerlerini alıp denemedim.
Simex Monde Type-C to Type-C 100W kablo 140 TL. Ürün tükendi.
Simex Monde Type-C to Type-C 60W kablo 122 TL.
Belkin Type-C...
Linkini paylaştığımın dışında kalan seçeneklerin markasının farklı olduğuna dikkat edin. Sadece Simex monde markasını öneriyorum. Diğerlerini alıp denemedim.
Simex Monde Type-C to Type-C 100W kablo 140 TL. Ürün tükendi.
PDAteknoloji 100W Örgülü Type C to Type C SPK-10 1mt Data ve Şarj Kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
PDAteknoloji 100W Örgülü Type C to Type C SPK-10 1mt Data ve Şarj Kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
amzn.eu
Simex Monde Type-C to Type-C 60W kablo 122 TL.
PDAteknoloji 60W Örgülü Type C to Type C SPK-10 1mt Data ve Şarj Kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
PDAteknoloji 60W Örgülü Type C to Type C SPK-10 1mt Data ve Şarj Kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
amzn.eu
Belkin Type-C...
- Mindustry
- Cevaplar: 39
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Son düzenleme: