Bu tarz ürünler mahalle arası dükkanlarından alınmaz, mediamarkt gönderir yada iptal eder ama o adamlar hıyar gönderirse şaşırmayın o yüzden riske girmeye değmez.o da bitti simdi
Bu tarz ürünler mahalle arası dükkanlarından alınmaz, mediamarkt gönderir yada iptal eder ama o adamlar hıyar gönderirse şaşırmayın o yüzden riske girmeye değmez.o da bitti simdi
Mediamarkt gönderir gibi geliyor alanlara hayırlı olsun.Bu tarz ürünler mahalle arası dükkanlarından alınmaz, mediamarkt gönderir yada iptal eder ama o adamlar hıyar gönderirse şaşırmayın o yüzden riske girmeye değmez.
Edeceğim ustam ben de merakla bekliyorum ilk defa böyle fırsat aldım çok heyecanlı oluyormuş beklemesiAlan arkadaşlar gelişmelerden update edebilir mi merak ettim doğrusu yollayacaklar mı yollarlarsa ne gelecek![]()
Aracı trendyol para direkt onlara da geçmiyor, havuzda kalıyor. Paranı her türlü iade alırsın.Bu tarz ürünler mahalle arası dükkanlarından alınmaz, mediamarkt gönderir yada iptal eder ama o adamlar hıyar gönderirse şaşırmayın o yüzden riske girmeye değmez.
Çok enteresan 161 lira böyle bir şirketi değil normal bir insanı bile vezir de etmez rezil de, komik bir karar vermişler.Mediamarkt 200 liralık mouse 39 a sattı diye kargodan çevirmişti. Unutmadiktan sonra göndermeleri zor
Benim ildeki şubeden çektiler. Bide ben iade etmişim gibi yapmışlarÇok enteresan 161 lira böyle bir şirketi değil normal bir insanı bile vezir de etmez rezil de, komik bir karar vermişler.