❌İndirim Bitti! Crucial Ct2000E100 2Tb M2 4900Tl

Piyasası 2000 üzeri iken 1299 TL 2 kere m2 ssd aldım mağazadan arada hiçbir sitede olmayan indirimler geliyor şaşılacak ve güvenmeyecek ne var bunda
Her zaman gördüğümüz şey değil ve çok az stok oluyor 1 aydıe kovalıyorum stok 3-4dk bitiyor alamadım hiç amazonda vardı 3-4 tane adamlar bot kurmuş direkt çekiyorlar mesela akakçede bu indirim gözükmüyor tamamen şansa denk geldim ve ihriyacı olan alır siye paylaştım yoksa ben bilmez miyim hepsini alıp tanesini 6 binden okutup kâr yapmayı

Benimkisi verilmemiş ilginç şekilde muhtemelen 2 tane aldım diye oldu. Bir tanesini de test sistemine takarım diyordum olana bak.

Benimkisi verilmemiş ilginç şekilde muhtemelen 2 tane aldım diye oldu. Bir tanesini de test sistemine takarım diyordum olana bak.
Belki son anda ellerinde 2 tane kalmamıştır çoğu kişinin verilmişken sizinkinin verilmemesi garip

Bana çok uygun geldi kendim aldım direkt 2 tb olduğu için 480 falan gelirse iade edeceğim konu açılmıştı oradan gidince gördüm 480 gb deniliyordu ama 2 tb görünce direkt aldım umarım farklı model falandır

https://ty.gl/2soifice5o7zw Puanı düşük satıcı olarak buda var denemek isteyen alabilir
uygun mu? :D BEDAVA BEDAVAA.
aralık ayında pc topladım. o ara fiyatlar artmıştı bile, ben indnirimle 6200 e almıştım 2tb ssd yi.

şu an sanırım 10k 11k dan aşağı 2 tb yok. alanlar fena karda. hayırlı olsun.

Fatura talebi gönderdim gün içinde dönüş olursa yazarım tekrardan

Belki son anda ellerinde 2 tane kalmamıştır çoğu kişinin verilmişken sizinkinin verilmemesi garip
Doğru ama konuyu sayesinde gördüm ve aldım direkt muhtemelen iptal gibi duruyor. Alanlara hayırlı olsun bu arada, bana da tecrübe oldu 1 tane alırız bir dhaakine böyle fırsat varsa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesin test sistemine takacaksındır :ROFLMAO:

Bence en güzelini yapıyorlar, al-sat işinin boku çıktı. Herkes al-satçı olmuş.
Test sisteminin fotoğrafını mı atayim böyle bir konuda niye yanlış konuşayim? Al-satçı olsam 2 tane yerine 5-10 tane alacağımı da idrak edersin diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
Edit: Mediamarktın sitesinden bakayım dedim ve 480 gb 4.899tl koymuşlar büyük ihtimalle gb yazarken yanlış yazdılar kargo gelince kesin görürüz artık bakalım yumurtadan ne çıkacak ama yani hadi gb yanlış seçtin başlığı nasıl değişik seçebilir bilmiyorum meraklandım şu an

Ekler

• IMG_6960.webp
    IMG_6960.webp
    126.5 KB · Hit: 82
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,379
Üyeler
190,024
Son üye