❌İndirim Bitti! Crucial Ct2000E100 2Tb M2 4900Tl

1tb çıkarsa gene kötü fiyat değil gibi ama geneli 5.5-6 bandında falandı sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güle güle kullanın ustam ben de şansa denk geldim umarım al satçılar almamıştır da ihtiyacı olan almıştır tek isteğim o olur
İhtiyacı olan alsın diyorsan burda paylaşmayacan hacı, ne güzel sana denk gelmiş, adam benimkiler de kargoya verilmiş diyor görmüyonmu. Forumun yarısı al-satçı ellagam

İhtiyacı olan alsın diyorsan burda paylaşmayacan hacı, ne güzel sana denk gelmiş, adam benimkiler de kargoya verilmiş diyor görmüyonmu. Forumun yarısı al-satçı ellagam
Nerde paylaşabilirim ki başka forumda gezmiyorum arkadaşlarımdan ihtiyacı olan da yok aklıma bi burası geldi

Edit: Mediamarktın sitesinden bakayım dedim ve 480 gb 4.899tl koymuşlar büyük ihtimalle gb yazarken yanlış yazdılar kargo gelince kesin görürüz artık bakalım yumurtadan ne çıkacak ama yani hadi gb yanlış seçtin başlığı nasıl değişik seçebilir bilmiyorum meraklandım şu an
Faturası kesilmemiş daha, faturalar kesilirse net anlaşılır.

Kargoya verilmesiyle bitmiyor bazen kargodan bile çekebiliyorlar

Size kötü bir haber vereyim mi. Medimarkt çalışan arkadaşım var
Genel stoklarda 2tb crucial mi.2.ssd yokmuş
Sizlere gelecek olan büyük ihtimal 1tb olacak. Düşük ihtimal 480gb.
1tb yolda ise 😀 gene iyi fiyat

Son düzenleme:
Yav ne dert ettiniz ya ben alamadım o fiyata inşalla sende alamazsın bilinç altında yatan. Alanlar bu kadar dert etmedi,
Olmazsa en kötü iade ederler. Tipik yurdum insanı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,349
Üyeler
190,019
Son üye
Weberdar
Geri