2026 da xbox one alınır mı?

the_vrboy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
420
kardesım arkadaşlarıyla her hafta sonu ps kafeye gıdıyolar fc 26 oynamak ıcın bende konsol almayı teklıf ettım ılk basta ps2 bakıyordum fakat fıyatları ve ps plus fıyatından dolayı vazgeçtık
xbox one fat kasa alınır mı 2026 da hala ıs yaparmı

kardesım arkadaşlarıyla her hafta sonu ps kafeye gıdıyolar fc 26 oynamak ıcın bende konsol almayı teklıf ettım ılk basta ps2 bakıyordum fakat fıyatları ve ps plus fıyatından dolayı vazgeçtık
xbox one fat kasa alınır mı 2026 da hala ıs yaparmı
Çok çok ucuzsa olabilir ama ona da tonla abonelik ücreti vermen lazım online oynayacaksa, hatta PS den de pahalıydı sanırım Xboxunki. O abonelik ücretlerini verecekseniz bence almışken Series S falan alın da en azından görüntü çamur olmasın :)

Çok çok ucuzsa olabilir ama ona da tonla abonelik ücreti vermen lazım online oynayacaksa, hatta PS den de pahalıydı sanırım Xboxunki. O abonelik ücretlerini verecekseniz bence almışken Series S falan alın da en azından görüntü çamur olmasın :)
xbox cephesi hep daha ucuzdu hoca, yapma. abonelik şart değil, istediği oyunu genelde daha ucuza alabiliyor, tr fiyatlandırması iyi ms'nin.

xbox cephesi hep daha ucuzdu hoca, yapma. abonelik şart değil, istediği oyunu genelde daha ucuza alabiliyor, tr fiyatlandırması iyi ms'nin.
Şuan daha ucuz değil ama, ek olarak oyunu satın alsan bile online oynamak istiyorsan abone olmak zorundasın konsollarda.

değilsin. babalar gibi gider satın alırsın, oynarsın.
Microsoft öyle demiyor ama sen bilirsin yine, başkalarına yanlış bilgi verme yeter.

IMG_2897.webp

series s alacak kadar durumum yok maks ones veya denk getirebilirsem onex

series s alacak kadar durumum yok maks ones veya denk getirebilirsem onex
one-s yada one x alacak kadar paran varsa ps4 al illegal olanları ile dolu oyun oynarsın sonra satarsın

butcem iste 6-6500maks 7 o paralara ya cok hirpalanmis yada ilk cikim parlak kasalar goruyorum
gene ps4 - ps4 dür içini açtırır bir macun bir fan temizligi yapar her oyunu yersin xbox one oyun kütüpanesi çok az ve gamepass aşırı fayiş xbox one aldıgında gamepass premium alman lazım ordada xbox one oyunu kaç adet tartışılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,978
Üyeler
189,955
Son üye
Ahmetsuha
Geri