Sigara içenler pişmanmısınız ?

YEEEESSSSSS sigarasız da vakit geçirmek zor ama

grip bile olmayan ben bu bok yüzünden her yıl bronşit olmaya başladım. içmeyin guzum

İçen bir kişi "İyi ki başlamışım şuna" demez, anca iradesi sağlam olan küt diye bırakabilir.

İçen bir kişi "İyi ki başlamışım şuna" demez, anca iradesi sağlam olan küt diye bırakabilir.
Ya demez tabii ki ama kimi içen insan görüyorum bu benim antibiyotiğin diyo resmen adam hayatını ona adamış gibi tavır gosteriyo

Ya demez tabii ki ama kimi içen insan görüyorum bu benim antibiyotiğin diyo resmen adam hayatını ona adamış gibi tavır gosteriyo
Onlar farkinda degil sigara icince sinir sistemi bozuluyor bu yuzden vucut daha cok sigara istiyor icmeyince bozuk sistem yuzunden icesi daha cok geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sahsen ben denedim sigarayi bir sey anlamadim bosluk ictim bu yuzden hic aramiyorum sigarayi. Bir sey kullaninca keyif almiyorsam neden kullanayim ki.

25 yasındayım 26ya gircem hayatım boyunca hiç içmedim tadı nasıl acaba

Öncelikle henüz hayatında hiç sigara içmemiş ama çok teşvik olmuş birisi olarak merak ediyorum sigara içenler yada bırakmış olan abilerim ablalarım pişmanmisiniz yada tecrübelerinizi bize aktarirmisiniz yani içmeyenlere nasıl tavsiye verirsiniz veya illa sigaraya başlamayi düşünenlere ne önerirsiniz örneğin iqos mu puff mu yoksa direk tütünmü

Not: dont drink kardeş içmeyin içirtmeyin(ne kadar desekte içecek adam içer)
Hiç içmedim ama içenin yanında hiç durulmuyor. Hem onlar içerken hem içme sonrası leş gibi kokuyor boğazı yakıyor.

Çok pişmanım içtiğime, hemde itten köpekten pişmanım. İçmeyin içirmeyin.

Sigara tavsiyesi mi arıyorsun gerçekten?

Boş Duman işte ya merak edilecek pek bişey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne dediğini anlayamadım ya okuduğunu anlamiyorsun yada kendi dediğini izah edemiyorsun
Keşke boş vaktim olsaydı da, neyse.

Hiç sormayın kola bagimlisiyim yemin ediyorum sigara gibi kolasiz yemek yiyesim gelmiyor yada bir yemek yiyosam canım yanına öyle bir kola cekiyor ki olmadığı vakitler yemek yerken sanki boğazımdan gecmiyo yemek tuzu şekeri gibi gerçekten her şey bağımlılık yapabiliyor resmen
Hocam bende yemek yanında genelde içiyorumda bağımlılık yapması normal değil . Le cola'ya başlayın istemesenizde bırakırsınız 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,978
Üyeler
189,955
Son üye
Ahmetsuha
Geri