🔥İndirim 1200/300 Trendyol KAPTIM300

5090'ı satıcam gibi duruyor muhtemelen 4090 ROG üstüne 100k teklif geldi ama bilemedim çok arada kaldım.
Güzel teklifmiş, kabul edilebilir gibi hocam oyun için 5090 zaten overpower bir kart 4090da gayet güçlü vrami de yüksek ondan dolayı 5080'den daha iyi bir kart bence iş için kullanmayacaksan satılabilir gibi geliyor bana^.

Güzel teklifmiş, kabul edilebilir gibi hocam oyun için 5090 zaten overpower bir kart 4090da gayet güçlü vrami de yüksek ondan dolayı 5080'den daha iyi bir kart bence iş için kullanmayacaksan satılabilir gibi geliyor bana^.
İş için kullanacağım ama öncelik oyun, %80 oyun %20 iş diyebilirim. 110 falan olsa direkt kabul ederdim ama 100 çok arada bıraktı beni düşünüyorum hala aşırı kararsızım.

çile çekmiş kart olmasın hocam.
Gel istediğin gibi test et diyor da muhtemelen kabul etmeyeceğim 4090 şu an aşırı karaborsada bir baktım da 100k yazmışlar kesinlikle bence hakkı değil, ROG da olsa ederi bence 80 liradan 1 lira fazla değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu p12 kasa fanlarına gürültülü vs diyenler oldu sizin ne bilginiz var hocam acaba?
Biraz gürültülü evet ama sese takılan birisi değilim ben. En ufak seste dikkati pcye çeviren biri için önermem.

Gel istediğin gibi test et diyor da muhtemelen kabul etmeyeceğim 4090 şu an aşırı karaborsada bir baktım da 100k yazmışlar kesinlikle bence hakkı değil, ROG da olsa ederi bence 80 liradan 1 lira fazla değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz gürültülü evet ama sese takılan birisi değilim ben. En ufak seste dikkati pcye çeviren biri için önermem.
teklif cezbedici 12 bine 4090 kart almış olucaksın ama garantili kartını ne iş yapıldığı belli olmayan karta değişmiş olacaksın. uzun sürede 5090dan iyi bir kart gelmicek öyle düşün

teklif cezbedici 12 bine 4090 kart almış olucaksın ama garantili kartını ne iş yapıldığı belli olmayan karta değişmiş olacaksın. uzun sürede 5090dan iyi bir kart gelmicek öyle düşün
Ben de tam öyle düşündüm, KFG varmış kartta garantisi 3 ay kalmış. Bu arada konu dışına sapmak gibi olmasın son bir yorum ekleyip konuyu noktalayayım: uç bir tahminim olacak ama bence 60 serisini 2030'da görürüz. 2028'e ertelendi zaten 1 yıl daha erteleme yer ondan sonra da düz 2030'da çıkaralım derler. Biraz 6. his gibi oldu ama bu düşüncem de teklifi direkt kabul etmememde etken oldu.

Kod her gün geliyor mu? Yarın da gelir mi yani

Şu da bana baya iyi gibi geldi kasa alırken markaya takılmayanlar için, tek eksi nokta fansız gelmesi.

FB gruplarına zoko emperor düşecek Perşembe günü 2.300TL daha uygunu sanırım imkansız gelmez😂

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,114
Üyeler
189,970
Son üye
ahk4434
Geri