charlesleclerc16
80+
- Reaksiyon skoru
- 79
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sagolun hocamtype-c den bağladım. kabloda temassızlık var bu arada. ama bilgiler doğru
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sagolun hocamtype-c den bağladım. kabloda temassızlık var bu arada. ama bilgiler doğru
cok tatlı görünüyo Güle güle kullanınSonunda bitirdik sayilir. Ekranin yazilimini kuramiyorum onun diisnda problem yok. Twister bilmemne ekranda bekledigimden iyi cikti ayaklari metal falan![]()
Sonunda bitirdik sayilir. Ekranin yazilimini kuramiyorum onun diisnda problem yok. Twister bilmemne ekranda bekledigimden iyi cikti ayaklari metal falan![]()
Mukemmel olmus hocam hayirli olsun. Ben de foto atardim ama sivi sogutma pompasi cok ses yapiyor diye garantiye yolladim gelince atarimAlıntıyı görüntüle
1942 de sipariş verdiğim ekran geldi sonundaAsiahorse kablolar kaldı bi stok gelirse
Hocam dereceler ne civarda oyunda max merak ettimAlıntıyı görüntüle
1942 de sipariş verdiğim ekran geldi sonundaAsiahorse kablolar kaldı bi stok gelirse
65 üstü görmedim şuanlıkHocam dereceler ne civarda oyunda max merak ettim
sıvı sogutma kablosunu arkadan dolandırınca kısa kalıyordu ekran ters takmak zorunda kalıyordum zamanla pompa seslemeye başladı önden takdım ses kesildiMukemmel olmus hocam hayirli olsun. Ben de foto atardim ama sivi sogutma pompasi cok ses yapiyor diye garantiye yolladim gelince atarim![]()
Hocam cinebenchte falan zorlarken mi 65 gordunuz yoksa oyun ici vs mi65 üstü görmedim şuanlık
sıvı sogutma kablosunu arkadan dolandırınca kısa kalıyordu ekran ters takmak zorunda kalıyordum zamanla pompa seslemeye başladı önden takdım ses kesildi
Alıntıyı görüntüle
ekran bu arada lianli 8.8
https://klos2reality.com/products/lian-li-o11-vision-grommet-shroud şöyle bişi buldum baya hoş görünüyo
Alıntıyı görüntüle
Hocam cinebenchte falan zorlarken mi 65 gordunuz yoksa oyun ici vs mi
Ben cpu icin sormustum hocamAlıntıyı görüntüle
cinebench yapmadım yaparım onu da
Ben cpu icin sormustum hocam
Cinebench yaparsaniz islemci ve aio modelini de yazarsiniz kendi sogutucumla kiyaslarim