NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,633
bende bekliyorum gelmedi. ayrıyeten bu kuponda pc kategorisi de çıkarılmış. inşallah sonraki kuponlarda bu olmazHocam 5k üzeride bir kupon var mı acaba?
İnşallah şu eagle anakart indirime girmiş onu alacağım beklemeyeyim ya o zaman.bende bekliyorum gelmedi. ayrıyeten bu kuponda pc kategorisi de çıkarılmış. inşallah sonraki kuponlarda bu olmaz
Hocam eğer ziraat kullanıyorsanız 3500/250tl veriyor. Bende o şekilde aldım. Eğer kod gelirse iptal edip geri alacağım.İnşallah şu eagle anakart indirime girmiş onu alacağım beklemeyeyim ya o zaman.
banka veya kredi kartı olması fark ediyor mu, nasıl faydalanabilirim?Hocam eğer ziraat kullanıyorsanız 3500/250tl veriyor. Bende o şekilde aldım. Eğer kod gelirse iptal edip geri alacağım.
Bankkart mobilden kampanyaya katılın hocam ben kredi kartı ile katıldım. Tahminimce kredi kartından alıyordur.banka veya kredi kartı olması fark ediyor mu, nasıl faydalanabilirim?
Bankkart mobilden kampanyaya katılın hocam ben kredi kartı ile katıldım. Tahminimce kredi kartından alıyordur.
Ziraati aradım lavuğa zorla talep açtırdım şimdi çekti 250 kazandım garanti limit olsa 400 gelcekte yok işte.Hocam ben katılmış olmama rağmen a ziraati onaylamıyor müşteri hizmetleride bir şey yapmıyor bitmez inşallah deli olcam ya.