Böyle bi cenabetlik anca beni bulurdu…Eds arkadan çekip kask yok cezası yazmış nasıl bir yol
hocam bolgede farkli bir kamera varsa yuzunun gorundugu vs otoyolda degilsen itiraz et yoksa yinede itiraz da bulun tabi zaten fırsat kollaniyo ceza icinBöyle bi cenabetlik anca beni bulurdu…
Valla durduk yere fırça da yedik 2500 de içeri girdik yahocam cezayı yazan emniyet müdürlüğüne gidin orada yardımcı olurlar. en kötü itiraz edersiniz
Cadde üzeri sağımdaki araçlar hep park halinde solumda araç dolu aralrında filtreleyerek gidiyorum iki kaydım var cezadan 15 dk önce ve 6-7 dakika sonrasına ait ceza anı sanmıyorum…hocam bolgede farkli bir kamera varsa yuzunun gorundugu vs otoyolda degilsen itiraz et yoksa yinede itiraz da bulun tabi zaten fırsat kollaniyo ceza icin
Kaskınız bariz belli böyle durumlarda emniyet müdürlüğü iptal edebiliyor deniyordu ama tabi bilmiyorum. Bence en son olmazsa itiraz edin paranızı almaya bakın az veya çok önemli değil son dönemde cılkı çıktı bu işin.Valla durduk yere fırça da yedik 2500 de içeri girdik ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cadde üzeri sağımdaki araçlar hep park halinde solumda araç dolu aralrında filtreleyerek gidiyorum iki kaydım var cezadan 15 dk önce ve 6-7 dakika sonrasına ait ceza anı sanmıyorum…
kaskin net gozukuyo itirazda bulun hocam ama yardimci olurlar tahminimceValla durduk yere fırça da yedik 2500 de içeri girdik ya
Cadde üzeri sağımdaki araçlar hep park halinde solumda araç dolu aralrında filtreleyerek gidiyorum iki kaydım var cezadan 15 dk önce ve 6-7 dakika sonrasına ait ceza anı sanmıyorum…
Anasınısatayim o memur hiç mi dememiş bu adamın kafası niye davul kadar diyeKaskınız bariz belli böyle durumlarda emniyet müdürlüğü iptal edebiliyor deniyordu ama tabi bilmiyorum. Bence en son olmazsa itiraz edin paranızı almaya bakın az veya çok önemli değil son dönemde cılkı çıktı bu işin.
Şansa bide kask kameramı satalı bi hafta olmadı yenisini almadım daha kamera olsa camda yansıma ve ekranda saat yazıyoAnasınısatayim o memur hiç mi dememiş bu adamın kafası niye davul kadar diye
Yarın gidelim bakalımkaskin net gozukuyo itirazda bulun hocam ama yardimci olurlar tahminimce
sansin bol olsun hocam insallah hakli cikarsin ki haklisinAnasınısatayim o memur hiç mi dememiş bu adamın kafası niye davul kadar diye
Şansa bide kask kameramı satalı bi hafta olmadı yenisini almadım daha kamera olsa camda yansıma ve ekranda saat yazıyo
Yarın gidelim bakalım
Bakalım hocam… İnsallahsansin bol olsun hocam insallah hakli cikarsin ki haklisin