Yardım Kask takılıyken kasksızlık cezası yemişim napıcam?

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,295
Eds arkadan çekip kask yok cezası yazmış nasıl bir yol izlemeliyim

Ekler

• IMG_8480.webp
    IMG_8480.webp
    21.6 KB · Hit: 38
hocam cezayı yazan emniyet müdürlüğüne gidin orada yardımcı olurlar. en kötü itiraz edersiniz

hocam cezayı yazan emniyet müdürlüğüne gidin orada yardımcı olurlar. en kötü itiraz edersiniz
Valla durduk yere fırça da yedik 2500 de içeri girdik ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bolgede farkli bir kamera varsa yuzunun gorundugu vs otoyolda degilsen itiraz et yoksa yinede itiraz da bulun tabi zaten fırsat kollaniyo ceza icin
Cadde üzeri sağımdaki araçlar hep park halinde solumda araç dolu aralrında filtreleyerek gidiyorum iki kaydım var cezadan 15 dk önce ve 6-7 dakika sonrasına ait ceza anı sanmıyorum…

Cadde üzeri sağımdaki araçlar hep park halinde solumda araç dolu aralrında filtreleyerek gidiyorum iki kaydım var cezadan 15 dk önce ve 6-7 dakika sonrasına ait ceza anı sanmıyorum…
Kaskınız bariz belli böyle durumlarda emniyet müdürlüğü iptal edebiliyor deniyordu ama tabi bilmiyorum. Bence en son olmazsa itiraz edin paranızı almaya bakın az veya çok önemli değil son dönemde cılkı çıktı bu işin.

kaskin net gozukuyo itirazda bulun hocam ama yardimci olurlar tahminimce

Kaskınız bariz belli böyle durumlarda emniyet müdürlüğü iptal edebiliyor deniyordu ama tabi bilmiyorum. Bence en son olmazsa itiraz edin paranızı almaya bakın az veya çok önemli değil son dönemde cılkı çıktı bu işin.
Anasınısatayim o memur hiç mi dememiş bu adamın kafası niye davul kadar diye

Şansa bide kask kameramı satalı bi hafta olmadı yenisini almadım daha kamera olsa camda yansıma ve ekranda saat yazıyo

kaskin net gozukuyo itirazda bulun hocam ama yardimci olurlar tahminimce
Yarın gidelim bakalım

Şansa bide kask kameramı satalı bi hafta olmadı yenisini almadım daha kamera olsa camda yansıma ve ekranda saat yazıyo

Yarın gidelim bakalım
sansin bol olsun hocam insallah hakli cikarsin ki haklisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,138
Üyeler
189,973
Son üye
boribori