R5 5600 3.8 MHZ GEÇMİYOR

Benimde aynıymış 3.8

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OC yapmış A serisinde olmaz
benimki niye 4000 çalışıyo hocam anlamadım ryzen masterla auto oc mi yaptım hatırlamıyorum . Bir de aldığım arkadaş silikon kalitesi iyi demişti ona nasıl bakıyorduk

hocam bir işlemci ya çalışmaz ya çalışır bir sorun yoktur merak etmeyin
aynen oyle 4.4 yuksek ihtimal render icindir 4 en babasidir o da cyberpunk gibi oyunlardir islemciye kolay kolay bisey olmaz

benimki niye 4000 çalışıyo hocam anlamadım ryzen masterla auto oc mi yaptım hatırlamıyorum . Bir de aldığım arkadaş silikon kalitesi iyi demişti ona nasıl bakıyorduk
b serisi anakartsa oc yapilmistir belki

silikon kalitesi oc yapilirken belli oluyo bildigim verdigin frekansa gore degisiyordu ne kadar oc u kaldirip kaldiramadigi

occt testinde 3.8 gösteriyopr windowsda 4.4 görüyorum garip

aynen oyle 4.4 yuksek ihtimal render icindir 4 en babasidir o da cyberpunk gibi oyunlardir islemciye kolay kolay bisey olmaz

b serisi anakartsa oc yapilmistir belki
b550m galiba auto oc yaptım

1773182178325.webp
3.75te çalıoşyıor yükte normalde masaüstünde 4.2lerde dolaşıyor

OC yok bende. Dün valorantta fps test yaptım orada oynarken 4.4 GHZ yazıyordu afterburner da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,196,575
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri