❌İndirim Bitti! MSI MAG PANO 100R 5.149 TL - Amazon

Görsel var mı sistemin hocam? Bir de hava akışı ne durumda?
Alt kısma 3 adet reverse fan eklendiğinde mesh kasadan farkı kalmıyor özellikle kule tipi soğutucu kullanıp üst kısma da fan eklerseniz mükemmel bir hava akışı olur

Alta 3 reverse fan öneriniz varmı hocam msi olarak reverse fan bulamadım aynı set olsun diye
Ben de msi'ın fanlarından bulamamıştım stokta. Aşağıdaki asus un fanlarından almıştım. Memnunum. Aynı modelin siyah seçeneği de var.

Bu da siyahı

Çok iyi fiyat gecen ay 7000e aldım
Stok az açılmıştı zaten. İyi denk geldik 😅 hayırlı olsun 🙏🏻
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alta 3 reverse fan öneriniz varmı hocam msi olarak reverse fan bulamadım aynı set olsun diye
Uygun fiyatlı thermalright veya arctic dışında zor bulursunuz hocam. F/p olsun istiyorsanız tabi.

Son düzenleme:
Stok az açılmıştı zaten. İyi denk geldik 😅 hayırlı olsun 🙏🏻
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygun fiyatlı thermalright veya arctic dışında zor bulursunuz hocam. F/p olsun istiyorsanız tabi.
82130.webp

Sahibinden de buldum şimdi aynı pano 100R kasadan söken birinden 2000+param güvende masrafına aldım set bozulmamış oldu hem

Alıntıyı görüntüle
Sahibinden de buldum şimdi aynı pano 100R kasadan söken birinden 2000+param güvende masrafına aldım set bozulmamış oldu hem
Çok iyi değil üstünde gelen fanlar aynı olsun derseniz bir şey diyemem tabii ama biraz sesliler misal bende 6 fan içeri olduğu için msi fanları %30 alt kısımda thermaltight olanları %50 ayarladım ayrıca hız ayarı yapılıyor ancak 3 pin dc fanlar 4 pin pwm değil son olarak fanlarda ekleme yapılamıyor birbirine kullanacaksanız şöyle bir çoklayıcıya ihtiyacınız var .

Mübarek ramazanda oruç tutuyoruz zorla insanı günaha sokar bu (ARAS) kargo çalışanları.
1 kargoyu 10km şubeye teslim edemeyen deposu.Gelen kargoya bak.
üstünde tepinmen lazım kırmak için nasıl bi insan bunlar ya.
Allahtan amazon değişim yapacak,stokda yok 1 haftaya gelir takip edicez dediler sağolsun.
M100R var ama ATX Sistem baya bekleyecek anlaşılan.
1773316024478.webp

Mübarek ramazanda oruç tutuyoruz zorla insanı günaha sokar bu (ARAS) kargo çalışanları.
Allahtan amazon değişim yapacak,stokda yok 1 haftaya gelir takip edicez dediler sağolsun.
Alıntıyı görüntüle
Geçmiş olsun kurşun yemiş

Alıntıyı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam 😔

Alt kısma 3 adet reverse fan eklendiğinde mesh kasadan farkı kalmıyor özellikle kule tipi soğutucu kullanıp üst kısma da fan eklerseniz mükemmel bir hava akışı olur
Kasa içindeki fan bilgisi nedir atx modelini aldım baktım üstünde model numarası vb hiç bir şey yazmıyor elimde thermalright TL-C12C-S modelli fanlarından var elimde alt kısmına msi kasanın şimdilik 3 adet thermalright koymayı düşünüyorum kasanın üstündekiler aşırı kalitesiz değildir herhalde cfm olarak?

Kasa içindeki fan bilgisi nedir atx modelini aldım baktım üstünde model numarası vb hiç bir şey yazmıyor elimde thermalright TL-C12C-S modelli fanlarından var elimde alt kısmına msi kasanın şimdilik 3 adet thermalright koymayı düşünüyorum kasanın üstündekiler aşırı kalitesiz değildir herhalde cfm olarak?
thermalright bendede var 3lü ama kasa ulaşırsa elime sisteme takmayı pek düşünmüyorum 800 900 rpmden sonra sesli çalışıyor.yoklukta gider.
kendi içindekileri test etmedim henüz

thermalright bendede var 3lü ama kasa ulaşırsa elime sisteme takmayı pek düşünmüyorum 800 900 rpmden sonra sesli çalışıyor.yoklukta gider.
kendi içindekileri test etmedim henüz
İdareten kullanacağım artık boşa cıkan fanlarıda satarım artık ileriye doğru kaliteli fanlara gecerim yavaş yavaş gecmiş olsun hocam bu arada kasan için o kadar kaliteli kutuya koymuşlar aslında imkanı yok kırılmasının ama şaşırtıcı cidden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,955
Üyeler
189,947
Son üye
Atall
Geri