Fiyat uygunsa neden alınmasın.Merhaba dolap üzerinden bir kullanıcı deepcool le 360 v2 modelli sıvı soğutma var kullanıcı 1 yıl bu soğutucuyu elinde tutmus satıyor jelatini açılmamış garantisi var alınır mı??
Merhaba dolap üzerinden bir kullanıcı deepcool le 360 v2 modelli sıvı soğutma var kullanıcı 1 yıl bu soğutucuyu elinde tutmus satıyor jelatini açılmamış garantisi var alınır mı??
2500 e alıcam 2 yıl garantisi varmışsıfırı internette 3800 lira siz kaça alacaksınız
eğer cidden dediği gibiyse alınabilir ama soğutucunun ne kadar iyi olduğunu bilmiyorum araştırıp ona göre son karar verin bir de o 2 yıl garantisi yoktur alır almaz mı satıyor adam üstünden kaç ay geçti fatura tarihini sorun ben olsam soğutma değerlerinde sıkıntı yoksa alırdım ama dediği gibi garantisi varsa yoksa risk verip alınır mı bilmiyorum2500 lira
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2500 e alıcam 2 yıl garantisi varmış
Bir şeyi merak ediyorum, diyelim bozuldu garantiye yolladın ellerinde ürün yok diye para iadesi yaptılar, para ürünü alan satıcının ödediği karta gitmiyor mu?
Valla 6-7 aydır ilanda kalan süreyi bilmiyorumeğer cidden dediği gibiyse alınabilir ama soğutucunun ne kadar iyi olduğunu bilmiyorum araştırıp ona göre son karar verin bir de o 2 yıl garantisi yoktur alır almaz mı satıyor adam üstünden kaç ay geçti fatura tarihini sorun ben olsam soğutma değerlerinde sıkıntı yoksa alırdım ama dediği gibi garantisi varsa yoksa risk verip alınır mı bilmiyorum
jelatini sıfırsa alınabilir tamamen size kalmış ikinci el tamamen şans işi ama bir fatura tarihini sorun ilanda 6-7 ay deseniz 2-3 ay koymasa kafadan 1 yıla yakın gitti 1 yıl garantisi kaldıBilmiyorum ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Valla 6-7 aydır ilanda kalan süreyi bilmiyorum